Тапет за детска стая - Праисторическа гора

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10765909
5.00
794
Тапет за детска стая - Праисторическа гора, подходящ за апликация в помещения предназначени за момче в ранна детска възраст. Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. Разновидностите на основата за печат са делят на две основни групи  - тапети на флис основа и такива на хартиена. Спрямо избраната медия може да бъде добавен  съответен релефен слой, с който визията на дизайна ще бъде изцяло завършена.
2 поръчки за последните 16 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
14 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Maria Ivanova

Препоръчвам с две ръце! Съобразителност с желанието на клиента - получих това, което исках! Бързи, точни и коректни! Бъдете здрави и продължавайте да радвате хората!

Албена Чиликова

Поръчвала съм няколко пъти и съм доволна. Препоръчвам.

Иван Иванов

Много коректни и много бърза доставка !

Вилито Стоянова

Перфектно обслужване, препоръчвам с две ръце.Много коректни.

Орнелия Зайкова

Много коректни и бързи с доставката.

Фатме

Много съм доволна!

Yordanka Dineva

страхотни продукти подаръчетата са супер топ качество✔

Kancho Atanasov

Сдобих е се с чудесни новогодишни календари! Безкомпромисно качестевно изпълнение на поръчката, за което Благодарим!!!

Janeta Boneva Sekova

Бърз и точен отговор на запитването ми, добра комуникация, коректно изпълнение и доставка! Препоръчвам!

Neshe Emetieva - Tahirova

Страхотно качество, много бърза доставка, коректни, със сигурност ще се възползвам и за напред от вашите услуги. Успех!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.  Готовия фототапет вие  получавате на ленти с максимална ширина по 1.26м., което го прави изключително лесен за монтаж. 

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво предсталвява тапетът за детска стая Праисторическа гора?

Тапетът за детска стая Праисторическа гора представлява прекрасен избор за момче със светло и тъмно синя цветова гама. Тапетът представя забавни динозавърчета, които се забавляват на уютна полянка. Визуалната сцена е допълнена със зашеметяващ елемент - падащ сняг над игривите динозаври. Този детски тапет създава магично и вълшебно пространство в стаята на вашето дете.

Изображението на тапета пресъздава живописна сцена от праисторическа гора, където динозавърчетата се забавляват и играят. Тапетът притежава изключително детайлна илюстрация, която ще привлече вниманието на всяко дете. Сините нюанси на тапета придават усещане за спокойствие и хармония в стаята, създавайки уютна обстановка за игра и почивка.

Детският тапет Праисторическа гора е идеално решение за детска стая, като възприемливата и вълнуваща сцена с динозавърчетата и падащия сняг ще подпомогне развитието на детската фантазия и въображение. Той създава вълшебна атмосфера, в която вашето дете може да открие своя свят на приключения и игри.

Този тапет е идеалното допълнение към детската стая на момчето ви, придавайки на пространството неповторим и забавен вид, който ще създаде усещане за радост и вълнение във всеки момент.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Тапетът за детска стая с динозаври е подходящ за всеки дом, където има дете или младост. Той е идеален за момчета, които обичат приключенията и праисторическата тематика. Тапетът може да бъде поставен в детската стая, игровата зона или друго помещение, където детето се чувства комфортно и може да се забавлява.

Тапетът предлага вълшебна илюстрация, която създава уникална обстановка и стимулира въображението на децата. Той може да бъде използван както за основен елемент в стаята, така и като акцент, поставен на една от стените. Независимо от избора, тапетът ще добави настроение и усещане за игра в стаята на вашето дете.

Без значение дали стаята е с по-съвременен или класически интериор, тапетът с динозаври ще донесе радост и красота на пространството. Той може да бъде комбиниран с мебели и декорации в съответната цветова палитра, за да се създаде хармонична обща визия.

Изборът на този тапет е идеален за създаване на вълнуваща и вдъхновяваща обстановка в детската стая, където вашето дете може да се развива и играе в уютна и приятна среда.

Цена:
38 00 лв