Тапет за детска стая - Розово фламинго

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10742047
5.00
794
Тапет за детска стая - Розово фламинго, подходящ за апликация в детска стая на момиче. Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас.
3 поръчки за последните 15 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
10 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Таня Илиева

Огромно благодаря на хората, които ни обърнаха внимание и ни направиха перфектните календари и към тях получихме и страхотни подаръци. Радвам се че попаднах на вашия сайт!

Ани Георгиева

Страхотна и бърза изработка и доставка.Страхотни сте, благодаря Ви, много ми харесаха нещата които поръчах!

Emily Ivanova

Огромна благодарност към целия екип. Всичко е много красиво, изключително бързо дойде . Благодаря ви за допълнителните подаръчета към поръчката. Весели празници!

Ивана Илиева

Благодаря!Много съм доволна! Бързо, лесно и качествено обслужване! Препоръчвам!

Светлана Николаева

Много съм доволна !
БЛАГОДАРЯ ВИ!

Стела Стойкова

Календарите са с много добро качество. Отношението на персонала е на ниво. Препоръчвам.

Iva Georgieva

Бързо и коректно обслужване!

Мария Чернева

Днес получих поръчката си, страхотно качество и изработка! Благодаря ви!

Iveto Ivanova

Здравейте! Получихме календарите и подаръците към тях! Много сме доволни, всичко отговаря точно на посоченото! Препоръчваме ☺

Елена Романова

Много сме доволни от изпълнението на поръчката. Благодаря за коректното и професионално отношение!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява детският тапет Розово фламинго?

Тапетът за детска стая на тийнейджърката представлява изискан и модерен избор, който придава уют и стил на нейното лично пространство. Изображението на тапета създава живописна атмосфера с големи палмови листа и грациозни фламинго, които се разхождат между тях. Цветовата палитра включва нежни и пастелни тонове от сиво, розово и бежово, които допълват естетиката на стаята.

Изображението на палмовите листа предава декоративния мотив на тропическите оазиси и създава усещане за спокойствие и природна красота. Големите фламинго, разхождащи се сред листата, придават усещане за приключение и игривост. Техните елегантни силуети и ярките розови нюанси се открояват на фона на пастелните цветове, създавайки уникален и запомнящ се образ.

Този тапет за стая на тийнейджърка, която желае да изрази своя индивидуален стил и да се потопи в приятната атмосфера на тропическите места. Съчетавайки сивото, розовото и бежовото, тапетът лесно се вписва в различни дизайнерски концепции и добавя нотка на изисканост и класа в стаята. Независимо дали стаята е съвременна и минималистична или по-традиционна с акценти на шарени детайли, този тапет ще бъде вълшебното допълнение, което ще привлича вниманието и ще подчертава индивидуалността на тийнейджърката.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този модерен тапет за детска стая е идеален за тийнейджърки, които търсят стилно и уютно пространство. Изображението с палмови листа и фламинго създава атмосфера на тропически оазис и добавя нотка на приключение и игривост. Нежните и пастелни цветове допълват естетиката на стаята. Този тапет се вписва както в съвременни, така и в традиционни дизайнерски концепции. Независимо от стила на стаята, този тапет ще подчертае индивидуалността на тийнейджърката и ще привлича вниманието си.

Цена:
38 00 лв