Тапет за детска стая - Розов празник

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10788131
5.00
794

Уникален Тапет за детска стая – Розов празник, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

4 поръчки за последните 22 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
2 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Donny Hristova

Детския фототапет, който поръчах напълно отговаря като нюанс на цвета и изображението. Много красив. Изключително любезни ( момичето на телефона, обясни ми точно какво да поръчам и начина на монтаж), много бързи и коректни. Пожелавам им още повече доволни клиенти!

Ивелина Георгиева

Получих си календара и мога да кажа само че е уникален! Препоръчвам с две ръце Благодаря Ви! -

Ивалена Вълчева-Георгиева

Благодаря ви! Нещата които правите са страхотни! Благодаря!

Medi Mehmedova

Прекрасно отношение, страхотно качество. На живо дори още по красива изработка♥️☺️

Petko Petkov

Поръчахме календари. Страхотни са и ги направиха страшно бързо. Благодарим

Dilqna Georgieva

Перфектна изработка и бързина

Денислава Колева

Страхотни календари със супер качество.Много бях доволна от първата поръчка и затова направих и втора ☺️

Evelina Bozhilova

Днес получих календарите, страхотни са, поръчах ги, на следващия ден се свързаха с мен, много любезна госпожа, на другия, вече бяха изпратени! Бързи и коректни! Много благодаря! Поръчайте, няма да съжалявате!!!

Ина Пашова

Много коректно и бързо обслужване. Добра изработка, останахме доволни!

Kremena Staeva

календарите, които поръчах са меко казано страхотни
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Розов празник?

Тапетът за детска стая на момиче в нежни розови и сини тоналности създава магическа обстановка, която ще очарова всяка малка принцеса. Неговият дизайн представлява безброй летящи балони, изпълнени със ярки цветове, които придават жизненост и радост на стаята. Всяка наситена нюанс от розово и синьо съчетава красотата на приказните цветя с безгрижната енергия на детството.

Върху задния план на тапета се разпръскват игриви образи на животни, които оживяват стаята с изискаността на елени, изяществото на фламингото и нежността на белите птици. Те добавят допълнителна доза мечтателност и приказност на цялостния дизайн.

Качеството на печат е от изключителна важност и този тапет не прави компромиси. Специалните безвредни мастила, използвани при производството му, гарантират безопасността на детето. Отблъскващата технология, използвана при създаването на този тапет, осигурява яркостта и наситеността на цветовете, като същевременно гарантира издръжливостта му във времето. Така вашата малка принцеса може да се наслаждава на красотата и магията на този тапет в продължение на дълъг период от време.

Тапетът е идеален за детската стая на момиче, но също така може да бъде прекрасно допълнение към бебешката стая. Съчетавайки розовото и синьото, той създава хармония и спокойствие, които са от съществено значение за уютната обстановка на детското помещение. Независимо дали е рано сутрин или късно вечер, този тапет ще подари на вашето момиче вълшебно преживяване.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Тапетът е подходящ за детската стая на момиче, създавайки магическа обстановка, която ще очарова всяка малка принцеса. Неговият дизайн съчетава нежни розови и сини тоналности, представляващи летящи балони с ярки цветове, които придават жизненост и радост на стаята. Задният план е украсен с игриви образи на животни като елени, фламинго и бели птици, които добавят мечтателност и приказност на цялостния дизайн. Този тапет се отличава с изключително качество на печат, безвредни мастила и издръжливост във времето. Подходящ е не само за детската стая на момиче, но и за бебешката стая, създавайки хармония и спокойствие в уютната обстановка.

Цена:
38 00 лв