Тапет за детска стая - Самолети

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-ML-2
5.00
794

 Тапет за детска стая – Самолети, подходящ за апликация в детски помещения от смесен тип - момче/момиче. Всички артикули биват напечатани по индивидуално зададени размери, като в процесът на тяхната изработка биват включени материали от най-висок клас. 
 

2 поръчки за последните 16 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
9 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Daniela Ivanova

Страхотни сте. Бърза работа адекватна реакция. Коректно отношение. Перфектна изработка Изключително доволна съм. Благодаря ви !!!

Petq Davcheva

Прекрасен е !Огромно благодаря за тази награда,за професионализма и бързата доставка ! Бъдете живи и здрави и много,много успешни !❤️❤️❤️

Десислава П.

Страхотни, бърза и качествена изработка

Mariella Pramova

Много ви благодаря за професионалното обслужване, календарите сте ги направили просто страхотни, много съм доволна със сигурност пак ще поръчам от вас! Бъдете здрави!

Грета Николова

Сърдечни благодарности за бързата и качествена изработка! Календарите са повече от перфектни!

Niki Mitova

:) Страхотно отношение и изработка :) Препоръчвам

Стиляна Манева-Мирчева

Получих календарите За втора година се представяте страхотно! Много съм доволна, точни и коректни. Благодаря ❤️

Umereto Fatkata Salini

Много съм доволна Прекрасни са изделията ви Благодаря

Ivangelina Angelova

Изключително много сме доволни! Бърза изработка, перфектно качество, повече от добра цена! С удоволствие и огромно доверие ще се възползваме отново от услугите ви! БЛАГОДАРИМ!

Младен Михаела Савови

Календарите са страхотни.. перфектни отпечатани снимки с уникално качество.. Благодаря ви и весели празници ��
Допълнителна информация

Висококачествен Тапет за детска стая - Самолети , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява тапетът за детска стая Самолети?

Този детски тапет е идеален за детска стая, независимо дали е за момче или момиче. Неговият дизайн представя небесен пейзаж с облачета и звездички, които създават усещане за безкрайно пространство. В този чудесен свят на мечтите, малки самолетчета летят през облаците. Въздушното пътешествие е пълно със забавни илюстрации, включващи жираф, зайче, слон и лъвче. Цветовата гама на тапета е жълта, синя и бледо розова, което му придава свеж и игрив вид. Този тапет ще превърне стаята на вашето дете в магическо място, където те могат да създават свои собствени приказки и да се потопят в света на въображението.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този детски тапет е подходящ за всяка детска стая. Неговият небесен пейзаж с облачета и звездички създава усещане за спокойствие и мечтателност. Живописните самолетчета, жираф, зайче, слон и лъвче добавят забавен и игрив елемент. Цветовете жълто, синьо и бледо розово създават свеж и приятен визуален ефект. Този тапет ще превърне стаята на детето в магично пространство, вдъхновяващо творчество и приказки.

Цена:
38 00 лв