Тапет за детска стая - Училище в гората

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10742598
5.00
794
Тапет за детска стая - Училище в гората, подходящ за апликация в помещения от смесен тип (момче / момиче).  Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. 
2 поръчки за последните 18 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
9 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Bilyana Iotova

За 3-та година се доверяваме на Art-Gift,страхотна изработка,добро качество и най-вече добро отношение.Препоръчвам с две ръце.????

Фати Амзова

Благодаря за невероятните чашки с снимки ????

Мелиса Мехмедова

Получихме си календара, страхотни са препоръчвам!!!!

Николай

Бързо, коректно и качествено обслужване. Страхотно качество и детайлност на печата. Поръчахме различни типове комбинации календари, много сме доволни, тази година по Коледа пак ще поръчаме от тук! Най - добрата цена на пазара!

Anna Ilieva

Много съм доволна!!! Благодаря Ви от сърце!❤️

Александра Р.

Красиви календари! Бързи и коректни!

Yoana Georgieva

Календарите са страхотни, много благодаря. благодаря и за подаръците. Ключодържателите и малките календарчета са невероятни

Tanq Todorova

И тази година си получих прекрасните календари. Благодаря за дадените насоки от така любезния екип. Бъдете все така добри, за да бъда винаги ваш клиент.

Beti Sotirova

Препоръчвам.За втора година поръчвам и съм изключително доволна. СТРАХОТНИ СТЕ ❤❤❤

илиева миглена

Днес си получихме календарите и подаръците към тях.Благодарим ви за бързата изработка и доставка.
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлава тапет за детска стая - Училище в гората?

Тапетът "Училище в гората" е идеалният избор както за момчета, така и за момичета. Този детски тапет създава вълшебна атмосфера в стаята на вашето дете.

На тапета е изобразена живописна горска сцена, където слончето, лисичката и хипопотамчето се забавляват и свирят на музикални инструменти. Техните весели изражения излъчват радост и вдъхновяват вашето дете да се забавлява.

Над тях се преплитат цветни панделки, които допълнително подчертават настроението на забавление и игра. В картината има и пеещи птички, които разнообразяват сцената и придават още по-приятна атмосфера.

В далечината се виждат заснежени планини, които придават на тапета усещане за магия и приключение.

В задната част на сцената минава жълт училищен автобус, приканвайки децата да изследват и учат вълшебството на природата и музиката.

Цветовете, използвани в дизайна на тапета, включват сиво, бяло, жълто и синьо, които създават хармонична и спокойна атмосфера в стаята на детето.

Тапетът "Училище в гората" е перфектното допълнение към детската стая, където вашето дете може да се потопи в свят на вълшебство, игра и учене.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Училище в гората е прекрасна идея за тапет за детска градина. Той създава вълшебна и игрива атмосфера, подходяща за децата да се забавляват и учат.

Цена:
38 00 лв