Тапет - Слънчеви планини

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-25398856
5.00
794

Тапет – Слънчеви планини . Предложение за комбинирана детска стая в универсални цветове подходящи както за момче, така и за момиче.  Тапетите се открояват с наситени цветове, висококачествени производствени материали и сертифицирани мастила,  доказали своите качества във времето. 

 

2 поръчки за последните 12 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
6 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Елена Пенева

Много съм доволна, не само от изработката и крайните продукти, но и от отношението и коректността! Благодаря от сърце!

Тодор Йовчев

Фототапетите са прекрасни, Благодаря ви още веднъж.

pardjola

Благодаря за конструктивната комуникация и за качествените календари!
Бих Ви препоръчал без да се двоумя!

Йоанна Георгиева

Препоръчвам ! За пореден път поръчах от Вас и отново всичко е на ниво! Отново оправдахте очакванията ми и затвърдихте доверието , което имам във Вас за изработката на всичко , което съм поръчала до момента! Благодаря Ви!

Ивелина Великова

Две поредни години поръчвам календари и винаги са изработени качествено и в срок. Доволна съм и препоръчвам.

Mariana Eftimova

Благодаря Ви, четвърта година ползваме вашите услуги. Благодаря Ви

Aseto Kichukova

Благодаря Ви за бързата и прекрасна работа! За поредна година ни зарадвахте не само с прекрасни календари, но и подаръчета ( благодаря Ви и за компромиса, който направихте). Хубав и усмихнат ден!

Veneta Todorova

Както винаги професионализъм. Календарите са чудесни. Благодаря за подаръците❤

Desislava Andonova

Обслужване, качество, бърза доставка - всичко на страхотно ниво. Препоръчвам

Мариела Драганова

За трета година се доверявам на Вас и съм адски доволна от качеството на календарите
Допълнителна информация

Тапет - Слънчеви планини ,  изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява тапет Слънчеви планини?

Това е идеален тапет за детска градина или детска стая от смесен интериорен стил. Описанието на тапета включва златисти планини, които са върху фона на тапета. Над планините се изобразява дъжд от цветни триъгълничета, което придава игрив и живописен вид на стената.

Цветовете на тапета са в основно бял цвят, който придава светлина и простор на пространството. Златистите нюанси на планините придават усещане за топлина и комфорт. Добавените цветни триъгълничета се представят в няколко цветови варианта, като горчица, розово и черно, което придава разнообразие и живост на дизайна.

Този тапет е перфектен за детска стая или градина, тъй като комбинира природни мотиви с игриви и ярки елементи. Създава атмосфера на вълшебство и вдъхновение за децата, като им дава възможност да се потопят в свят на мечти и фантазии.

С помощта на този тапет можете да създадете уютно и красиво пространство, където децата могат да се чувстват комфортно и стимулирани да развиват своето въображение. Тапетът е лесен за поставяне и поддържане, което го прави удобен за дългосрочна употреба в детската стая или градина.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този тапет с планини и цветни триъгълничета е подходящ за декорация на детски стаи и детски градини. Създава живописна и вдъхновяваща обстановка за децата, където те могат да развиват въображението си и да се забавляват. Тапетът в бял, горчица, розово и черно цветове добавя уют и стил на интериора. Също така, е подходящ и за детски игрални зони и учебни стаи, създавайки атмосфера на радост и креативност.

Цена:
38 00 лв