Фототапет Ангелски криле

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10732905
5.00
794

Уникален Фототапет Ангелски криле, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

2 поръчки за последните 10 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
5 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Даниела Д

Просто страхотни ! Чудесна изработка на продуктите и бърза доставка !Препоръчвам с две ръце !!! ☺️

Яна Загорова

Много съм доволна. Коректни и отзивчиви.

Вики Железова

Благодаря!Много съм доволна! Бързо, лесно и качествено обслужване! Препоръчвам!

Ралица Василева

Страхотни! Страхотни цени и много добро качество! Поръчах от чужбина за България и съм много доволна от обслужването и отношението на екипа. Отново бих избрала вас!

Seyhan Yusuf

Календарите са страхотни както и подаръците. Благодарности

Анна Олег Тотева

Изключително точни и коректни! Работят в много кратки срокове, с отлично качество!

Desi Ivanova-Jelqzkova

Благодаря за календарите и висулката за елха :) Всичко много ми харесва ❣️☀️

Цветелина Мотовска

Перфектно качество на календарите! Много благодаря и за подаръка!

Beloslawa Yordanowa

Получих календарите страхотни са благодаря ви! Весели празници

Кремена Тенева

Благодаря за календарите и подаръка към тях!Препоръчвам -бързи и коректни!
Допълнителна информация

За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Ангелски криле?

Тапетът за тийнейджърска стая за момче или момиче Ангелски криле е модерен и интересен дизайн. Той има свеж и светъл син цвят, който ще добави енергия и свежест към стаята. В центъра на тапета се намират големи бели ангелски криле, които придават усещане за свобода и безграничност. Надписът Freedom, който е отпечатан между крилата, допълнително подчертава това усещане и призовава към свободата на изразяване и живот. Надписът е допълнен с коронка, която може да се тълкува като символ на постижения и успехи. Всички тези елементи правят тапета подходящ за младежки стаи, където момчетата и момичетата могат да се чувстват свободни да бъдат толкова творчиви, колкото си пожелаят.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Тапетът с големи бели ангелски криле, надпис "Freedom" и светъл син цвят е подходящ за младежки стаи, особено за тийнейджъри, независимо от това дали са момчета или момичета. Той може да бъде поставен в стаи за почивка, игра или учене, като допълнение към единични стени или като цялостно покритие на стаята. Тапетът може да се комбинира с мебели и аксесоари в сиво, бяло, черно или нюанси на синьото, за да създаде хармонична обстановка в стаята.

Цена:
38 00 лв