Фототапет Балоните на Зайо

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10006219
5.00
794
Фототапет Балоните на Зайо, подходящ за апликация в детска стая от смесен тип (момче, момиче). Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като в процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. 
4 поръчки за последните 1 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
6 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Te Di

Благодаря за пореден път за креативните подаръци, за бързото, коректно и професионално отношение! Препоръчвам с две ръце!

Radoslava Arsenova - Yordanova

Препоръчвам! Изключително качествена изработка, бърза доставка, коректно отношение,запомнящи се подаръци!

Пламен Стоянов

Много любезни, страшно много ми помогнаха с избора, много добро качество на страхотна цена! Ще пазарувам отново!

Преслава

Прекрасни персонални подаръци! СТРАХОТНИ сте!

Lili Gabut

Страхотни професионалисти!Надминахте очакванията ми .Всичко е точно както го поръчах.Благодаря ви от сърце за перфектната и бърза изработка както и за коректното и мило обслужване.

Emiliya Kikarina

Много съм щастлива, че избрах да пазарувам от вас. Мило и точно отношение, изключителна коректност в комуникацията, впечатляваща експедитивност. А ключодържателя е просто прекрасен. Перфектна сделка. Оставам с много симпатия и уважение. До скоро! ❤️❤️❤️❤️

Мирена Апостолова

Благодаря ви! За пореден път показахте професионализъм, бързо и качествено изпълнение на поръчката. С удоволствие бих поръчала отново при вас. Весели празници!

Йорданка Георгиева

Надминахте очакванията ми.Благодаря от сърце за перфектна изработка на календарите и на всички подаръци.Благодаря за експресната доставка на поръчката ми.Страхотни сте.Много успехи на целия екип.

Радослава Кръстева

Благодаря за бързото изпълнение на поръчката, календарите са чудесни!

Младен Михаела Савови

Календарите са страхотни.. перфектни отпечатани снимки с уникално качество.. Благодаря ви и весели празници ��
Допълнителна информация

За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Балоните на Зайо?

Тапетът със зайчета е перфектен избор за детска стая, независимо от пола на детето. Създавайки магична атмосфера, този тапет привлича въображението на децата и ги отвежда на незабравимо приключение.

Основната тема на тапета са големи, ярко оцветени балони, които плавно се издигат във въздуха. Заради вълшебството на детската фантазия, балоните носят на своите стърготини бели зайчета, които летят над своите приятели. Визуалната представа е преливаща от нежност и радост, която създава прекрасно настроение в стаята.

Под балоните се крие сладко зайче, което пие чай от чашка. Този детайл придава игривост и уют към цялостната сцена. Освен него, има и други зайчета, които се забавляват с цветя. Те събират наситено зелени, розови, жълти и сини цветя, което добавя още по-голяма яркост в стаята.

Цветовата палитра е внимателно избрана и изпълнена с жизнерадостни цветове. Те не само подобряват визуалния аспект на тапета, но и стимулират детската фантазия и креативност. Ментовото зелено предава усещане за спокойствие и хармония, розовото придава нежност и сладост, жълтото добавя топлина и светлина, а синьото предлага усещане за безкрайност и приключение.

Този тапет за детска стая е изработен от висококачествени материали, които осигуряват дълготрайност и лесна поддръжка. Той не само предлага красив дизайн, но и функционалност, като вдъхва живот и игривост в стаята. С него, детската стая се превръща в уютно и вдъхновяващо пространство.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този чаровен тапет със зайчета е подходящ за всяка детска стая. Неговият вълшебен дизайн и ярките цветове привличат вниманието на децата и възбуждат тяхното въображение. Независимо дали е тапет за детска стая за момче, момиче или унисекс, този тапет създава уютно и вдъхновяващо пространство, което стимулира творчеството и игривостта на детето. Изработен от висококачествени материали, той е дълготраен и лесен за поддръжка. Внесете магията на зайчетата и цветните балони в детската стая и създайте незабравимо място за вашето дете да израства и се радва на света на фантазията.

Цена:
38 00 лв