Фототапет Балони в облаците

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10630257
Колекция Art Gift Decor
5.00
794
Фототапет Балони в облаците,  цветно предложение, което ще добави ацент в декора на детската стая. Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като в процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. Разновидностите на основата за печат са делят на две основни групи  - тапети на флис основа и такива на хартиена. Спрямо избраната медия може да бъде добавен  съответен релефен слой, с който визията на дизайна ще бъде изцяло завършена.
4 поръчки за последните 5 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
20 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Добринка Анкова

За поредна година поръчвам от вас и съм изключително доволна от качеството и бързината ☺️ Препоръчвам ????

Симона Георгиева

Точни и коректни /качество,обслужване и комуникация и всичко/!! За 6-та година поръчвам!

Сиана Иванова

Високо качество, коректност и бързина. Благодаря ви много за професионализма ☺️

К Стоянова

Бързи и коректни. Препоръчвам!

Katherine Yaneva

Бързо и любезно обслужване. Качествена изработка, определено препоръчвам

Диляна Далакова

здравейте, получих карендарите си днес. Страхотни както винаги Благода!

Megi Bozova-Kirova

Бързи и коректни! Всяка година си поръчвам календари и съм повече от доволна. Препоръчвам ги с две ръце ☺️ Благодаря Ви!

Dani Emra

Доволна съм от поръчката си. И благодаря за подаръка.

Kremena Staeva

календарите, които поръчах са меко казано страхотни

Elena Kostadinova

Прекрасни календари, сърдечно благодаря ❤️! А също и подаръците са страхотни!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift.  За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.
 

Какво представлява фототапет Балони в облаците ?

Тапетът за детска стая, представен на сайта art-gift.net, е перфектен избор както за момче, така и за момиче. Той съчетава нежни цветове и елементи, които създават уютна и вълшебна обстановка в детската стая.

На тапета преобладава изображението на синьо небе и бели облаци, което създава усещане за безкрайност и свобода. Цветните балони в бяло, розово, зелено и синьо допълват образа и придават радост и игривост на цялостната композиция. Балоните символизират свободата да мечтаеш и да пътуваш навсякъде, където сърцето те поведе.

Допълнителният детайл с прелитащите бели птици допълва усещането за свобода и приключение. Птиците често се свързват със свободата на духа и стремежа към нови хоризонти. Красивото жълто слънце, образуващо се от кръгли очи, уста и вежди, придава на тапета нотка на мечтателност и усмивка, които ще накарат детето да се усмихне всеки път, когато го види.

Този тапет създава атмосфера на спокойствие и радост, подходяща за детска стая, където малкото съкровище ще има възможност да изпита безкрайната свобода на въображението и да създава свои светове. Съчетание от нежни цветове, мечтателни елементи и весели образи правят този тапет идеален избор за създаване на вълшебно пространство за децата.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Тапетът с изображение на синьо небе, бели облаци и летящи балони е подходящ за всяка детска стая, независимо от пола на детето. Съчетанието от свежи и нежни цветове, мечтателни елементи и радостни образи ще създаде уютна и спокойна обстановка, стимулираща детската фантазия и креативност. Тапетът ще бъде прекрасно допълнение към детската стая в дома, детската градина или училище. Със своите живописни детайли и приятен дизайн той ще зареди пространството с радост и сънливо усещане, съчетавайки стил и комфорт за детските игри и забавления.

Цена:
38 00 лв