Фототапет Балони и звезди

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10633378
Колекция Art Gift Decor
5.00
794
Фототапет Балони и звезди, любимо предложение на малки и големи!  Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като в процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. Разновидностите на основата за печат са делят на две основни групи  - тапети на флис основа и такива на хартиена. Спрямо избраната медия може да бъде добавен  съответен релефен слой, с който визията на дизайна ще бъде изцяло завършена.
 
3 поръчки за последните 16 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
17 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Iva Naydenova

Високо качество, професионализъм и коректност.

Евгени П.

Уникални са. Силно препоръчвам

Николета Георгиева

Супер качество и бърза изработка! Препоръчвам!

Велина

Страхотни, коректни и бързи
Не веднъж съм поръчала и винаги са на ниво

Ivalina Mitova

Страхотно качество на продуктите :)

Дисислава Митрова

Благодаря за коректността ви спрямо мен като клиент! При нужда ще използвам отново вашите услуги!

Йоана Пеева

Много коректни. Обработиха и изпратиха поръчката много бързо, а бодито е чудесно - хубава материя и си отговаря на размера.

Ивелина Христова

страхотни сте, благодаря много за бързата поръчка

Beloslawa Yordanowa

Получих календарите страхотни са благодаря ви! Весели празници

Steliana Ganeva

Много сме доволни от детските календари! Добро качество и бързо изпълнение на поръчката.
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени. 

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.
 

Какво представлява фототапет Балони и звезди ?

Тапетът " Балони и звезди", е перфектен избор за детска стая за момичета или момчета, както и за спалня. Той приковава вниманието си с магическа и красива сцена, която съчетава природата и въздушните превозни средства.

Основната идея на тапета е да представи прекрасна река в синьо. Над реката можем да видим летящ балон в синьо и кафяво, което придава на цялата сцена игрив и детски характер. Високо над балона се издига летящ самолет, представен в тъмно и светло сиво, който добавя допълнително въображение и вдъхновение за малките пътешественици.

За да засилят цветното и радостно настроение, над небесните обектите се виждат шарени летящи балони. Облаци в бяло и синьо плават леко по небето, създавайки усещане за лекота и безгрижие. Звездите, изобразени в жълто, червено и синьо, допълват нощния аспект на тапета и създават уютно атмосферно пространство.

Фона на тапета е в светло бежово, което допълнително подчертава цветовете на останалите елементи и ги прави да изпъкват още повече.

Този чудесен тапет ще добави много стил и настроение на детската стая или спалнята на вашето дете. Съчетавайки природата и летенето, той стимулира детското въображение и ще бъде източник на вдъхновение и радост за вашето дете, докато прекарва времето си в стаята си.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този чудесен детски тапет е подходящ за декорация на детски стаи или спални за момичета и момчета. Съчетавайки красивата сцена на реката с летящите балони, самолет и шарени облаци, тапетът ще създаде уютна и вълшебна обстановка в стаята на детето. Неговите ярки цветове и детайли са идеални за стимулиране на детското въображение и създаване на игриво пространство. Освен това, тапетът може да се използва и в други детски помещения като игрални стаи, детски заведения или детски центрове, където ще допълни атмосферата на забавление и радост.

Цена:
38 00 лв