Фототапет Балони над града

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10075850
Колекция Art Gift Decor
5.00
794
Фототапет Балони над града, подходящ за апликация в детска стая от смесен тип (момче/момиче). Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като в процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. Разновидностите на основата за печат са делят на две основни групи  - тапети на флис основа и такива на хартиена. Спрямо избраната медия може да бъде добавен  съответен релефен слой, с който визията на дизайна ще бъде изцяло завършена.

 
3 поръчки за последните 4 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
15 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Валентина

В действителност е много по хубав отколкото на снимката. Бързо изпълнение, безпроблемна поръчка, абсолютно точни размери, лесно залепяне. Много съм доволна.

Мелиса Мехмедова

Получихме си календара, страхотни са препоръчвам!!!!

Ивана христова

Бързи и коректни. Препоръчвам!

Валя Георгиева

Пак ще ползваме услугите ви. Благодарим!

Виктория Радушева

Благодаря за страхотните календари! Перфектно качество и изработка. Поръчката беше доставена в срок. Получихме и страхотни подаръци!

Нели Атанасова

Страхотно обслужване и бързо изпълнение и то по време на празници. Календарите са уникални. Благодаря ви!

Elina Peteva

Благодарим за прекрасната и коректна работа! Весели и благословени празници!

Niki Mitova

:) Страхотно отношение и изработка :) Препоръчвам

Ellena Tomova

Календарите са страхотни! Поръчахме многолистови (с 6 листа) и джобни календарчета. Благодаря за бързата доставка и отличното качество!

Stefaniq Mihailova

Страхотни календари и подаръци ❤️ Отново ще ви ползвам услугите ❤️
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.
 

Какво представлява Фототапет Балони над града ?

Детски тапет "Балони над града" е идеално допълнение към детска стая или спалня, без значение дали е за момиче или момче. Той предлага уютна и мечтателна обстановка, която съчетава жилищни сгради в бяло и сиво с наситени цветове на балоните. Дизайнът е върху нежен бежов фон, който добавя топлина и усещане за уют.

Жилищните сгради в бяло и сиво са стилни и елегантни, създавайки симбиоза с изчистеността на околната среда. Те могат да внесат усещане за градски живот и пълнота на обстановката.

Във въздуха, над сградите, се носи енергията и радостта на летящите шарени балони. Те са представени в различни цветове - розово, синьо, кафяво и жълто, което създава ярки контрасти и привлича погледите. Балоните са символ на свобода, мечтания и вълнение, което подпомага фантазията на детето и го въвежда в магичен свят.

Този тапет има капацитета да вдъхнови детето да открие нови хоризонти, да създаде свои светове и да се наслаждава на играта на въображението. Съчетавайки стил и игривост, тапетът "Балони над града" ще стане страхотно допълнение към детската стая, създавайки приятна и радостна атмосфера за малките обитатели. Той е идеален избор за родителите, които желаят да придадат на детската стая уникален и креативен вид, който съчетава функционалност с въображение.

Какъв е срокът за изработка на фототапет Балони над града?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът Балони над града?

Тапетът "Балони над града" е подходящ за детски стаи или спални на момичета или момчета. Той създава привлекателна обстановка и подпомага детската фантазия, стимулирайки творческия процес и развивайки детската креативност. Изображението на жилищни сгради в комбинация с ярките цветни балони създава баланс между градския живот и магичния свят на детството. Тапетът е отличен начин да преобразите стаята на вашето дете в уютно и вдъхновяващо място, където то може да играе, учи и расте с радост и удоволствие.

Цена:
38 00 лв