Фототапет Балони с перки

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10642542
5.00
794
Фототапет Балони с перки, подходящ за апликация в детска стая от смесен тип (момче/момиче). Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като в процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас.
3 поръчки за последните 6 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Цвят
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
14 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Nina Emilyanova

Професионално отношение. Подаръкът, който поръчах, беше точно това, което очаквах. Впечатли ме, че се съобразиха със срока, в който ги помолих да е готов, така че пристигна навреме за рождения ден.

Jivka Naidenova

Който разбира при подаръци Art-Gift се спира.

Aneta Blazheva

Много съм доволна от календарите, за 3 година поръчвам!

Vesela Lazarova

страхотни продукти и бърза доставка. препоръчвам!

Мария Паскалева

Страхотни календари получихме! Поръчката беше изпълнена изключително бързо, коректно и качествено. Страхотни сте! Определено ще се възползваме от услугите Ви и за бъдещи празници!

Stoqn Zlatkov

Страхотна изработка на календари бърза и коректна фирма и за напред ще поръчвам от вас

Ирена Гоневска

Календарите ми са страхотни! Много ви благодаря за бързината и за качеството! За 3 та година си поръчвам от вас и оставам доволна! Весели празници на целият ви екип!

Нели Григорова

Страхотни са! Пуснах поръчката вчера, а днес е при мен. Много коректни и изключителни професионалисти. Прекрасно боденце с Моята първа Коледа, уникални сте ��

Валя Иванова

Благодаря Ви за страхотните календари, благодаря Ви за бързото и коректно обслужване!Със сигурност ще продължавам да си поръчвам от Вас!Поздравления :)

Елена Романова

Много сме доволни от изпълнението на поръчката. Благодаря за коректното и професионално отношение!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Балони с перки?

Тапетът "Балони с перки" в жълто и сиво е перфектен избор за детска стая на момченце. Този вълнуващ и красив тапет ще превърне стаята в оазис на радост и въображение.

Главният акцент на тапета са големите балони, пълни с вълшебен горещ въздух, които се издигат в небето. Върху всяко от тях се разпъват цветни перки, които придават допълнителен магически ефект. В тези чудесни балони се качват панди и лъвчета, които се забавляват и се наслаждават на приключението в небето.

Цветовете на тапета включват нежно сиво, свежо жълто, чисто бяло и деликатно розово. Тези нюанси създават хармонична и релаксираща обстановка в стаята. Сивото придава усещане за спокойствие и стабилност, докато жълтото допринася за весело и свежо настроение. Белият цвят придава чистота и светлина, а розовото добавя нежност и мекота.

Този фототапет стая на малко момченце е изработен с висококачествени материали, които гарантират дълготрайност и изключителен външен вид. Изборът на индивидуални размери позволява перфектното прилепване към стената, създавайки безупречен завършек.

Със своите жълти и сиви балони, перки и симпатични животни, този фототапет "Балони с перки" е перфектното допълнение към детската стая на момченце. Той ще внесе вълшебство и красота в пространството, като същевременно предизвика вълнуващи приключения и развитие на въображението на детето.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепят фототапети?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Тапетът "Балони с перки" е подходящ за детски стаи на момчета до определена възраст. Със своите ярки цветове, магически мотиви и симпатични животинки, тапетът ще създаде весела и вълнуваща обстановка. Той е идеален за игрови зони и ъгли в стаята, където децата могат да се забавляват, да развиват въображението си и да създават свои приключения във вълшебния свят на балоните. Тапетът е дизайн, който ще вдъхнови децата и ще направи тяхната стая по-приятна и интересна за игра и отдих.

Цена:
38 00 лв