Фототапет Бухалчета

Флис - Канаваца
Продуктов код wall1160432
5.00
794

Фототапет Бухалчета, свеж дизайн подходящ за апликация в детска стая на момиче. Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като в процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. Разновидностите на основата за печат са делят на две основни групи  - тапети на флис основа и такива на хартиена. Спрямо избраната медия може да бъде добавен  съответен релефен слой, с който визията на дизайна ще бъде изцяло завършена.
 

5 поръчки за последните 11 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
7 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Донка Колева

Поръчах коледни календари. Много съм доволно, много бързо бяха изработени и изпратени. Дори има много допълнителни подаръци ключодържатели и малки календарчета. Препоръчвам! ❤️

Биляна

Отзивчиви, гъвкави и много бързи

Славка Плахова

Благодаря за красивите календари и подаръците. Страхотни са. Бързо и качествено обслужване. Коректни и отзивчиви.

Borislava Kostova

Благодаря за календарите и подаръците. Страхотни са и точно навреме за новата година. Весели празници

Rossi Ivanova

Току що взех пратката. Календарите са изработени професионално, както работните, така и джобните. Отделно получих подарък два ключодържателя. Изключително много съм доволна! Огромни благодарности за страхотно свършената работа и най-вече за скоростната доставка! С удоволствие ще поръчвам бъдещи спомени само от art-gift.net! Сигурна съм, че сте зарадвали много други семейства, така както моето в навечерието на Коледа. Пожелавам весели празници на целия ви екип и отново благодаря!!

Seyhan Yusuf

Календарите са страхотни както и подаръците. Благодарности

Елена Станева-Николова

Страхотни календари и подаръци. Благодаря Ви от ❤️ за отзивчивостта и отношението!!!

Velislava Draganova

Чудесна изработка. Много бързо изпъление и страхотна изненада! Благодаря ! :)

Милена Сашова

Коректни и отзивчиви!!!!!

Nadq Dineva

Много красиви календари!Чашите също!Благодаря ви!
Допълнителна информация

След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени. 

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Бухалчета?

Тапетът с Бухалчета е идеален за детска стая или детска градина за момиче. Той е в розов цвят и представя нежни бухалчета. Визуално, тапетът изобразява бухалчетата, които са кацнали на клончето, заобиколени от прекрасни цветя. Цветовете на цветята придават допълнителна яркост и жизненост на дизайна. Тази комбинация от розови нюанси и деликатни цветя създава уютна и същевременно весела обстановка в стаята или градината. Тапетът е подходящ за деца, които обичат природата и сънищата, които се превръщат в реалност. Със своята нежна и игрива визия, този фототапет с бухалчета ще привлече вниманието и ще добави уникален акцент към детското пространство.

Какъв е срокът за изработка на фототапет Бухалчета?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът Бухалчета?

Детски Фототапет , изработен от Art-Gift. Чудесно допълнение към интериорната декорация на стаята на вашето мъниче. Дизайнът е преобладаващо в розовата гама, което го прави предпочитан избор за момиченце. Малките бухалчета са един модерен и сладък елемент, който със сигурност ще донесе на помещението допълнителен чар. Тапетите за детска стая са чудесен избор, когато искате да въведете нова концепция на дизайна, а в комбинация с луксозния материал, се превръща в истински шедьовър за стаята на вашето детенце. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. Ако желаете да преобразите и друга стая във вашия дом, можете да разгледате колекцията ни с тапети с цветя, които са един универсален интериорен елемент.

Цена:
38 00 лв