Фототапет - Весели жирафи

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-s-16
5.00
794
Фототапет - Весели жирафи,  интересен дизайн, който поражда усмивки в малки и големи! Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас.
5 поръчки за последните 4 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
5 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Niya Parvanova

Супер бързо и коректно обслужване! Получих поръчката си още на следващия ден. ????

Toni Ilieva

Огромен избор от най-различни подаръци/стоки. Поръчах гравирани дъски за деца по метода на монтесори и останах очарована от бързо изпълнената поръчка и качеството на изработка... Харесва ми ,че в сайта им всичко е подредено и лесно можеш да намериш това,което търсиш...

Анна Митева

Коректно и качествено обслужване! Препоръчвам!

Donna Tumbalova

Благодарим за прекрасните календари и за всичко, което направихте за нас! Препоръчвам с две ръце!

Simona Borisova

Страхотни календари и ключодържатели! Благодарим ви! Супер отношение, супер бързи и коректни отговори! Препоръчвам!

Stefaniq Mihailova

Страхотни календари и подаръци ❤️ Отново ще ви ползвам услугите ❤️

Лиляна Делиганева

❣️❣️❣️❣️Страхотни❣️❣️❣️❣️

Десислава Атанасова

Страхотни дрехи и календари поръчвам всяка година

Ирена Гоневска

Календарите ми са страхотни! Много ви благодаря за бързината и за качеството! За 3 та година си поръчвам от вас и оставам доволна! Весели празници на целият ви екип!

Валя Иванова

Благодаря Ви за страхотните календари, благодаря Ви за бързото и коректно обслужване!Със сигурност ще продължавам да си поръчвам от Вас!Поздравления :)
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Весели жирафи?

Този детски тапет е идеален за да добавите весело и забавно настроение в детската стая, детския кът или детската градина. Тапетът представлява четири жирафа със смешни шапки, които се наслаждават на игривата си обстановка. Около тях се простира голямо количество палмови листа, които придават усещане за екзотична джунгла.

Цветовете на тапета са основно зелени и кафяви, което създава приятна и успокояваща атмосфера. Зеленият цвят символизира природата, свежестта и растежа, докато кафявият цвят представлява топлината и уюта на земята.

Този детски тапет е перфектен за всяко детско пространство, тъй като въплъщава радостта и въображението на децата. Той може да създаде усещане за приключение и игра, като в същото време внесе мир и спокойствие в обстановката.

Със своите весели цветове и детайли, този тапет със сигурност ще привлече вниманието на малките експлорери и ще създаде прекрасна обстановка за игра и учене.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този детски тапет е подходящ за декорацията на детската стая у дома, детския кът в ресторант или кафе, както и за декорация на детска градина или ясла. Той създава забавна и жизнерадостна обстановка, която ще впечатли децата и ще ги насърчи да развиват своето въображение и творчески умения. Тапетът създава игриво пространство, в което децата могат да се забавляват и учат.

 

Цена:
38 00 лв