Фототапет Весел полет

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10479879
Колекция Art Gift Decor
5.00
794
Фототапет Весел полет, подходящ за апликация в детска стая от смесен тип (момче/момиче). Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като в процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. Разновидностите на основата за печат са делят на две основни групи  - тапети на флис основа и такива на хартиена. Спрямо избраната медия може да бъде добавен  съответен релефен слой, с който визията на дизайна ще бъде изцяло завършена.
Препоръчителен размер:
Възможна изработка в големи размери
1 поръчка за последните 7 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
18 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Emiliq Lilqnova

Много бързи и точни в изпълнението на поръчката.Благодаря ви!

Павлина Тасева

Коректни във всяко отношение - бързо изпълнение на поръчката, прекрасна изработка и бърза доставка! Браво!

Фатме

Много съм доволна!

Даниела Мечева

Благодаря за календарите и подаръците,прекрасни са!!!!

Беатрис Спасова

Уникални и точни, Благодаря от сърце за прекрасния подарък

Umereto Fatkata Salini

Много съм доволна Прекрасни са изделията ви Благодаря

Десислава Йорданова

Прекрасно изпълнение! Бързо, точно и коректно! Благодаря ви, Art-Gift!

Наджие Терзи

Благодаря за коректната и бърза доставка!!!!!Перфектни сте!!!

Gergana Videva

Отлично качество и бърза изаботка ! Благодаря ви !

Даниела Панова

Отлично качество и професионализъм. Благодарим ви! �
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени. 

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.
 

Какво представлява Фототапет Весел полет ?

Детски тапет "Весел полет" е прекрасен избор за детска стая или спалня. Съчетавайки красиво синьо небе с бели облаци, летящи шарени балони и самолети, тапетът създава усещане за свобода и приключение, което ще впечатли малките пътешественици.

Основните цветове на тапета - зелено, жълто, розово и синьо, предоставят живост и радост в интериора, като същевременно са успокояващи и приятни за окото. Комбинацията на тези цветове създава хармонично и приятно преживяване за децата.

Тапетът "Весел полет" може да се използва както за цялата стена, така и за акцентно придаване на интериора. Неговите игриви мотиви ще развиват въображението и творчеството на децата, като им предоставят прекрасен свят за игра и откриване.

Създайте светъл и уютен ъгъл, където децата могат да се забавляват и научават, докато нарастват. Този детски тапет не само представлява декоративен елемент, но също така е и стимул за детската фантазия и креативност. Освежете детската стая с този забавен и вдъхновяващ дизайн, който ще внесе радост и удоволствие в ежедневието на децата.

Независимо дали сте родител или дизайнер, този тапет предлага вълшебство и ще създаде неизгубими спомени в детската стая или спалня. Позволете на децата да изпитат вълнуващо пътешествие с "Весел полет" и да открият необятни светове през своето въображение.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Тапетът "Весел полет" е подходящ за детски стаи и спални. Неговите ярки и живописни мотиви с летящи шарени балони и самолети, в комбинация със синьото небе и белите облаци, създават усещане за приключение и свобода. Тапетът ще подпомогне развитието на детската фантазия и креативност, стимулирайки техния ум. С неговата хармонична цветова палитра от зелено, жълто, розово и синьо, тапетът създава уютна и радостна атмосфера. Независимо дали сте родител, баба, дядо или дизайнер, тапетът "Весел полет" е идеалното допълнение към детското пространство, което ще донесе радост и вдъхновение на малчуганите ви.

Цена:
38 00 лв