Фототапет - Влюбени балони

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10780301
5.00
794
Фототапет - Влюбени балони, подходящ за апликация в детска стая на момиче. Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. Разновидностите на основата за печат са делят на две основни групи  - тапети на флис основа и такива на хартиена. Спрямо избраната медия може да бъде добавен  съответен релефен слой, с който визията на дизайна ще бъде изцяло завършена.
2 поръчки за последните 19 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
5 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Преслава Стоянова

Много Ви благодаря! За втори път ме зарадвахте и съм сигурна,че няма да е последен! Успешен ден!

Ангела Христова

Бързи и коректни. Препоръчвам!

Весела Дилова

Много коректни и много бърза доставка !

Петя Дамянова

Много бърза доставка, и уникални календари! Препоръчвам

Миглена Стойнева

Чудесни календари и подаръците към тях. Благодаря ви ,още веднъж оправдахте очакванията ми! Препоръчвам !!!

Galya Ivanova

Коректни! Добро отношение и бърза доставка! Препоръчвам!

Gerry Konstantinova

Много доволна от изпълнението на поръчката, достъпна цена, високо качество и много любезно и бързо обслужване! Препоръчвам с две ръце!

Детелина Рангелова

Благодаря от сърце за прекрасните календари!

Яница Арабаджиева

Страхотни професионалисти! Благодарим ви за уникалните календари! Най-добрите сте... :)

Preslava Ivanova

Точни, коректни и много бързо обслужване. Много високо качество на календарите. Благодаря!!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. Чудесно допълнение към интериорната декорация на вашия дом, офис, хотел и др. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Влюбени балони?

Този детски фототапет в розово е идеалното допълнение към момичешката стая. Със своята нежна розова цветова гама, тапетът създава уютна и мечтателна обстановка. Главният мотив са розовите балони, които са изработени във формата на сърчица. Те придават на стаята игривост и веселие. Между балоните можем да видим и други балони, изпълнени с горещ въздух в синьо и зелено, което добавя разнообразие и живост към дизайна. Допълнително, има и малки бели цветенца, които придават деликатност и романтика на цялостната композиция. Този тапет е перфектният избор за всички малки принцеси, които обичат да сънуват и се наслаждават на мечтите си.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този детски фототапет в розов цвят с балони е идеален за декориране на момичешка стая. С нежните си цветове и игривия дизайн, тапетът създава мечтателна и уютна обстановка. Подходящ е за всички детски стаи, от детската градина до ученическата стая вкъщи. Той добавя жизненост и радост на пространството, като същевременно възприема спокойствие и топлина. С този тапет ще създадете уникално пространство, което вдъхновява детето да играе, мечтае и израства в щастливо място.

Цена:
38 00 лв