Уникален магически дизайн на детски тапет за малки принцеси | Фото Тапети

Фототапет Горска магия

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10363579
5.00
778

Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като в процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. Разновидностите на основата за печат са делят на две основни групи  - тапети на флис основа и такива на хартиена. Спрямо избраната медия може да бъде добавен  съответен релефен слой, с който визията на дизайна ще бъде изцяло завършена.

1 поръчка за последните 22 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
35 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
2 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Луиза Воденичарска

Бързи ,коректни ,уникална изработка! Благодаря Ви за календарите и подаръците към тях!

Евгени П.

Уникални са. Силно препоръчвам

Христина Илиева

Благодаря за бързата доставка!

Биляна

Отзивчиви, гъвкави и много бързи

Стели

Много съм доволен! Препоръчвам с две ръце

Айгюл Сезгин Кърш

Получих календарите! Много съм доволна!

Ивелина Георгиева

Получих си календара и мога да кажа само че е уникален! Препоръчвам с две ръце Благодаря Ви!

Ina Todorova

Страхотни коледни календари за 2020г., професионално изработка, професионализъм и качество, препоръчвам продуктите ви :) Весели празници :* :* :*

Наджие Джемалова

Много благодаря за календарите и подаръците,както винаги сте се справили отлично!

Mel Mels

Здравейте! Получих си календарите днес, които поръчах вчера! Страхотни са, за поредна година поръчвам от Вас, доволна съм! Благодаря Ви! ❤️
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift.  За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Горска магия?

Добре дошли в магически свят, населен от детски тапети! Представяме ви един изключителен дизайн, идеален за стая на малка момиченца. Погледнете към тази вълшебна гора, където се срещат животни и цветя.

Тапетът впечатлява с бледорозова основа, създаваща нежна и романтична атмосфера. В сърцето на дизайна се изваяват елен и сърна, най-добри приятели, които привличат вниманието с изящните си силуети и меки контури, като приказно усещане.

Вокруг тях разцъфтяват възхитителни розови и жълти цветя, които допълват атмосферата с радост и красота. Цветята са толкова нежни и деликатни, сякаш оживяват на повърхността на тапета.

Цветовете на този тапет за детска стая варират от светло до наситено розово и от бледо до топло жълто, придавайки му жизненост и дълбочина, без да изгубва своето нежно излъчване и уникалност.

Този дизайн е създаден, за да подчертае нежността и мечтите на малката принцеса в стаята. Нека се потопим в света на приказните същества и цветята, където всяка история е възможна и мечтите стават реалност. Добре дошли в магичния свят на детските тапети!

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този уникален дизайн на детски тапет е идеален за стая на малко момиченце. Предоставяйки магическа атмосфера, тапетът ви отвежда в една прекрасна гора, където цветя и животни се срещат. Нежната бледорозова основа и привличащите погледа изящни силуети на елен и сърна придават приказно усещане. Цветята в розово и жълто допълват усещането за радост и красота. Жизнеността и неповторимостта на този тапет се отразяват в разнообразието от цветове, съчетани в един уютен и мечтателен дизайн. Подарете на вашето момиченце светът на приказките с този тапет за нейната стая!
 

Цена:
35 00 лв