Фототапет - Горска среща 2

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-MS-2001
5.00
794

Фототапет - Горска среща 2,  подходящ за апликация в детска стая от смесен тип (момче/момиче). Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като в процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. 

3 поръчки за последните 1 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
5 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Вероника Бондикова Бондикова

Благодаря за бързината и професионалниоста! Получих ключодържателите, СТРАХОТНИ СА! ????

Ивана Илиева

Благодаря!Много съм доволна! Бързо, лесно и качествено обслужване! Препоръчвам!

Jivka Naidenova

Който разбира при подаръци Art-Gift се спира.

Reni Aleksandrova

Поръчах си трисекционни календари на които снимките са с ужасно качество машината ви ги е изкарала замацани и зелени а съм вадила от същите снимки и са си с перфектно качество!

Vessela Serafimova

Чудесен резултат на учудващо добра цена. Специално поздравления и за комуникационните умения на Пламена Чиликова, която тушира първоначално нетолкова отзивчивото обслужване. Благодаря Ви, усмихнахте много мен и цялата рода :))

Хюлия Мюмюнова

Страхотни календари и подаръци.Благодарим ви

Albena Dimitrova

Страхотно качество,бърза доставка.Благодаря

Teodora Docheva

Благодаря за коректното отношение. всичко е много красиво. Весели празници!

Цветелина Влаевска

Страхотни календари! Препоръчвам с две ръце :)))

Rali Petrova

Коректни,бързи,точни,качествена изработка и достъпни цени!!! Много съм доволна!!!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени. 

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Горска среща 2?

Тапетът "Горска среща" е перфектен избор за детска стая, независимо дали е за момче, момиче или за стая от смесен тип. Той създава уютна и магическа атмосфера, вдъхновена от природата. Пейзажът на тапетата представлява горичка, на фона на който се открояват разнообразни горски животни.

Нежните бледо зелени и бледо кафяви тонове придават топлина и спокойствие на стаята. Пейзажът се оживява от присъствието на различни горски същества. Сърната показва своята грация, докато лисицата ви гледа с интересни искри в очите си. Мечето катеричка се качва по дървото, а зайчето скача по тревата. Тези милостиви горски обитатели създават чувство на живот и забавление в стаята.

Тапетът "Горска среща" ще вдъхнови въображението на вашето дете и ще му предложи вълшебни приключения в природата. Стаята ще бъде пренасяна в свят, където фантазията и добрите приятелства с горските животни са в центъра на вниманието.

Този тапет е идеално допълнение към интериора на детската стая, като придава усещане за хармония и спокойствие. Той създава привлекателна визия, която ще радва вашето дете и ще му помогне да се чувства комфортно и свободно в своя собствен уютен кът.

Независимо дали стаята е за момче, момиче или смесен тип, тапетът "Горска среща" предлага безкраен потенциал за игра, учене и развитие в природната среда. Той създава атмосфера, която ще подхранва любовта на вашето дете към природата и ще му помогне да се почувства свързано с вълшебния свят на гората.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Тапетът "Горска среща" е подходящ за всяка детска стая, независимо от пола на детето или от типа на стаята. Този тапет с животни добавя природна атмосфера и уют, които са идеални за създаване на спокойно и вдъхновяващо пространство за игра и отдих. Тапетът може да бъде използван и в детски стаи в детски градини или училища, като допълнение към образователната среда, която насърчава любовта и интереса към природата и животните.

Цена:
38 00 лв