Фототапет - Горска среща

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-MS-2000
5.00
794

Фототапет - Горска среща, подходящ за апликация в детска стая от смесен тип (момче/момиче). Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като в процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас.

4 поръчки за последните 7 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
10 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Елина Телбийска

Благодаря ви за прекрасните календари,отлично качество,цена и обслужване!!!

Ели Станчева

Много ви благодаря за страхотното качество и изработка на календарите и съм много благодарна за подаръците от ваша страна!Препоръчвам

Камелия Георгиева

За втори път поръчвам и съм много доволна!Точност и коректност!

Моника Градева

Календарите които си поръчахме са уникални. Много ми харесват.

Наджие Джемалова

Много благодаря за календарите и подаръците,както винаги сте се справили отлично!

Yovka Geneva

Благодаря Ви за страхотните календари, които направихте за нас. Благодаря на целия екип за страхотното обслужване.

Tanq Todorova

И тази година си получих прекрасните календари. Благодаря за дадените насоки от така любезния екип. Бъдете все така добри, за да бъда винаги ваш клиент.

Кристина Иванова

Уникални! Страхотно качество, отлична цена! Препоръчвам на 100%

Marina Mircheva

Бързо и качествено обслужване. Препоръчвам :)

Velina Dimitrova Krasteva

И аз съм много доволна от качеството и бързината на услугата! Благодаря за съдействието :)
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Горска среща?

Тапетът "Горска среща" е перфектен избор за детска стая или детска градина. Той представя живописен горски пейзаж със сладки горски животинки, които създават уютна и приказна обстановка. В тази оживена сцена може да се видят лисица, сърничка, катерички, зайчета и мечета, които добавят игривост и вълнение към стаята.

Цветовете на тапета са основно зелено и кафяво, което придава усещане за природа и допринася за естествената атмосфера на горския пейзаж. Зеленият цвят символизира живот и хармония, докато кафявият цвят придава усещане за топлина и уют.

Тапетът "Горска среща" създава привлекателна и стимулираща среда за децата. През целия ден те ще могат да се наслаждават на игрите си, докато гледат вълшебните горски същества, които разхождат се през тапета. Този дизайн на тапета може да вдъхнови децата да развият своята фантазия и креативност, като същевременно се наслаждават на спокойствието и красотата на природата.

Тапетът "Горска среща" е не само еднообемен декоративен елемент, но и инструмент, който може да създаде атмосфера на приключение и игра. Той е перфектен за създаване на мечтано пространство, където децата могат да изразят своята въображаема игра и да се потопят в света на приказките и фантазията.

Тапетът "Горска среща" е идеален за всяка детска стая или тапет за детска градина. Той ще внесе свежест и красота в пространството, създавайки магична обстановка, която ще вдъхнови децата да се наслаждават на игрите и да създават незабравими спомени.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този тапет с горски пейзаж е подходящ за всяка детска стая или детска градина. Той може да създаде вълшебна атмосфера и да вдъхнови децата да развият своята фантазия и креативност. Без значение дали е за игралня, спалня или учебно пространство, този тапет ще добави уют и приключение към детската обстановка.

Цена:
38 00 лв