Фототапет Горски животни

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10422074
5.00
794
Фототапет Горски животни, подходящ за апликация в детска стая от смесен тип (момче/момиче). Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като в процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас.
2 поръчки за последните 7 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
5 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Луиза Воденичарска

Бързи ,коректни ,уникална изработка! Благодаря Ви за календарите и подаръците към тях!

В Христова

Бързи и коректни. Препоръчвам!

Mariana Eftimova

Благодаря Ви, четвърта година ползваме вашите услуги. Благодаря Ви

Владимира Желева

Благодаря за бързата изработка и качествените календари и подаръци.За поредна година поръчвам и ще продължавам за напред.Весели празници!

Магдалина Пешева

Страхотно и коректно обслужване!

Мирослава Станева

Календарите са страхотни !

Десислава Пламенова Петрова

Много бързи, много добра изработка, изключително съм доволна! Благодаря!

Dilqna Georgieva

Благодаря Ви за прекрасните календари! Страхотни сте! :) :) :)

Ирена Гоневска

Календарите ми са страхотни! Много ви благодаря за бързината и за качеството! За 3 та година си поръчвам от вас и оставам доволна! Весели празници на целият ви екип!

Teodora Licheva

Не препоръчвам да използвате услугите им...! След потвърждение на поръчката и запитване от моя страна, дали правилно съм оразмерила снимките, те потвърдих, че всичко е наред. Получих джобни календари с отрязана горна част от снимката, т.е. косата на детето. За последен път използвам услугите им.
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Горски животни?

На този тапет ще откриете прекрасна палатка, изградена сред природата, в която обитават различни животни. В центъра на вниманието е веселото мече, което се наслаждава на игрите в полето. То скача и се забавлява сред зелената трева. Рядко птиче свири своята песен на високата клонка на дървото, докато сърната се къпе в близката река, покрай която се намира палатката. Във въздуха се разпръскват пеперуди, докато мишлето се скита сред тях, привличайки вниманието на всички.

В допълнение към тези главни герои, на полянката около палатката има малко енотче и друга сърничка, които се присъединяват към забавлението. Те се радват на игрите и създават допълнителна радост около палатката. Цялата сцена е оживена и пълна със задоволство.

Тапетът е изработен с нежни и изискани цветове. Комбинацията от кафяво, бежово, бледо розово и лилаво придава на стаята топлина и уют. Тези цветове създават хармонична атмосфера, която ще окуражи децата да се развиват и играят в домашното си пространство. Тапетът привлича погледа и предлага богатство от детайли, които ще вдъхновят децата да създават свои истории и приключения.

С този тапет за стаята на момченце ще се превърне в уютно убежище, изпълнено с приказни образи и вдъхновяващи цветове. Децата ще се радват на всяка минута в този магически свят, където природата и животните оживяват в домашното пространство.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този тапет е подходящ за детска стая, където се желае да се създаде уютна и приказна атмосфера. С изобразената природа и животни, тапетът ще вдъхновява децата да се развиват и играят в естествената обстановка на своя дом. Съчетанието от нежни и топли цветове придава спокойствие и комфорт на пространството. Благодарение на своите детайли и изискан дизайн, тапетът може да създаде и допълнителна точка на интерес в детски стаи в детски градини или учебни заведения.

Цена:
38 00 лв