Фототапет - Горски свят

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-ML-6
Колекция Art Gift Decor
5.00
794

Фототапет – Горски свят, подходящ за апликация   детски стаи от смесен тип.  Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас.

5 поръчки за последните 23 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
9 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Преслава Стоянова

Много Ви благодаря! За втори път ме зарадвахте и съм сигурна,че няма да е последен! Успешен ден!

К Стоянова

Бързи и коректни. Препоръчвам!

Ивелина Великова

Две поредни години поръчвам календари и винаги са изработени качествено и в срок. Доволна съм и препоръчвам.

Irina Tsaneva

Много бързо изпълнение на поръчката! Много съм доволна от календарите и подаръците към тях! Определено препоръчвам!

Венета Огнянова

Благодаря Ви за хубавите календари, както и за бързата изработка

Ivanka Ivanova

Календалике, както обикно са перфектни. Благодаря Ви От ❤

Slava Karaivanova

Календарите са страхотни, за пореден път се убедих!

Ирена Гоневска

Календарите ми са страхотни! Много ви благодаря за бързината и за качеството! За 3 та година си поръчвам от вас и оставам доволна! Весели празници на целият ви екип!

Bojidara Dimitrova

Днес пристигнаха календарите, които поръчахме! Бърза доставка, изработени добре, много сме доволни! Бихме поръчали пак! :)

Kristina Georgieva

Препоръчвам.Бързо и коректно обслужване.Поръчах 4 бр. календара и получих подаръци.Много благодаря. :)
Допълнителна информация

Фототапет - Горски свят , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Горски свят?

Този детски тапет с пейзаж е идеален избор за детска стая както на момиче, така и на момче. Той представлява горски пейзаж, който създава уютна и магична обстановка. Основният фон на тапета е в оранжеви тонове, което придава топлина и комфорт на стаята.

Очарователните големи бели дървета, които са изобразени на тапета, създават впечатление за безкрайност и мистерия. Те привличат вниманието си с изящната си бяла кора и ветви, които се простират нагоре. Пред дърветата, в забавна и игрива композиция, стоят сърнички, елени и зайчета. Тези сладки и нежни животни придават на тапета допълнителна доза очарование и детска радост.

Общо взето, тапетът с горския пейзаж е перфектен избор за детска стая. Той създава приказно настроение и привлича вниманието със своя красив и живописен дизайн. Оранжевият фон добавя уют и топлина, докато големите бели дървета, заедно със сърничките, елените и зайчетата, добавят вълшебство и вдъхновение. Този тапет ще превърне детската стая в истинска малка сказка, в която вашето дете ще се чувства спокойно и щастливо.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този тапет с горски пейзаж е подходящ за декорацията на детски стаи в домове, детски градини, яслени групи или други образователни и игрови среди за деца. Той създава привлекателна и уютна атмосфера, която стимулира въображението и придава спокойствие на децата. Горският мотив съчетава природни елементи и животни, което го прави интересен за момчета и момичета. Тапетът ще създаде прекрасна и магична обстановка, в която децата могат да се наслаждават на игрите и откритията си.

Цена:
38 00 лв