Фототапет Делфини приятели

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10649836
Колекция Art Gift Decor
5.00
794
Фототапет Делфини приятели, забавно преложение подходящо за апликация в детски стаи, училища и детски градини. Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като в процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. Разновидностите на основата за печат са делят на две основни групи  - тапети на флис основа и такива на хартиена. Спрямо избраната медия може да бъде добавен  съответен релефен слой, с който визията на дизайна ще бъде изцяло завършена.
 
5 поръчки за последните 17 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
10 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Елена Пенева

Много съм доволна, не само от изработката и крайните продукти, но и от отношението и коректността! Благодаря от сърце!

Симона Георгиева

Точни и коректни /качество,обслужване и комуникация и всичко/!! За 6-та година поръчвам!

Milena Angelova

Спечелих прекрасна награда от тях, аз се забавих със снимката, но Те бяха страшно бързи. За един ден и направа, и с доставка - днес си получихме всичко. Благодарим

Преслава

Прекрасни персонални подаръци! СТРАХОТНИ сте!

Мирела

Уникални сте!

Christina Stoyanova

Много коректни и бързи. Спечелено доверие благодарение на качествено изпълнени поръчки от няколко години насам!

Мирена Апостолова

Благодаря ви! За пореден път показахте професионализъм, бързо и качествено изпълнение на поръчката. С удоволствие бих поръчала отново при вас. Весели празници!

Ивелина Павлова

Точни, коректни, бързи! Качеството на календарите е страхотно! Да не говорим, че не бях подала коректни данни и въпреки това, всичко беше готово и пратено към мен в рамките на един ден. Ще препоръчвам на всичките си приятели и самата аз ще поръчвам отсега нататък винаги от вас.

Полина Иванова Станчева

За втора година поръчвам календари от вас, изключително доволна съм от качеството, страхотна комуникация с екипа ви! Прекрасни сте!

Ivelina Dimitrova Geneva

Благодаря за перфектно изпълнение на подаръка, с който ще зарадвам любимия човек на 14-ти февруари. Поздравявам ви за перфектния сайт и онлайн магазин - подредени, подробни и лесни за поръчки от клиентите, за прецизната работа и светкавичната доставка.
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift.  За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени. 

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.
 

Какво представлява фототапет Делфини приятели ?

Детският тапет, който можете да намерите на сайта art-gift.net, представлява идеален начин да преобразите детската стая или спалня на вашето дете в уютно и мечтателно пространство. Този тапет се отличава с ярки и живописни цветове, които непременно ще привлекат вниманието на вашите малки момичета и момчета.

Главният мотив на тапета са два дръзки делфина, които плуват свободно в кристално чистата вода. Единият от делфините е усмихнат и носи жълта шапка, докато другият има зелена шапка. Техните приключения в морските дълбини са допълнени от наличието на разноцветни рибки, които плуват наоколо в жълто и синьо, създавайки усещане за игривост и жизнерадост.

Великолепните корали в розово и жълто допълнително въздействат на въображението и създават илюзията за подводен свят, който привлича децата си с магията и красотата си. Тапетът предоставя на децата уникална възможност да погрезят в свят на морски приключения и фантазии, които ще подпомогнат техния креативен растеж.

Небето над делфините е нарисувано в бяло със сини и сиви облаци, което придава романтична атмосфера и създава усещане за спокойствие и уют. Този детски тапет е подходящ както за момичета, така и за момчета, тъй като е изпълнен с нежни и игриви елементи, които могат да впечатлят всеки малък сърце.

С този чудесен тапет, детската стая или спалня ще станат не само място за сън, но и оазис на фантазия, вдъхновение и радост. Вашият малък принц или принцеса с удоволствие ще откриват всяка детайлна лента от тази вълшебна история, която съчетава природата и магията на морските простори.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този детски тапет е идеален за декорация на детски стаи или спални, независимо дали са за момичета или момчета. С изображението на два игриви делфина във водата, плуващи рибки и красиви корали, тапетът предоставя на децата уютно и мечтателно пространство, което подпомага техния креативен растеж и фантазия. Ярките и живописни цветове създават свежа и радостна атмосфера, която допълнително оживява стаята. С този тапет, вашите малки съкровища ще се потопят в свят на приключения, фантазии и морски вълшебства, който ще ги зарадва и вдъхнови.

Цена:
38 00 лв