Фототапет - Детска карта на Азия

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-s-89
5.00
794

Фототапет - Детска карта на Азия - в ярки, наситени цветове. Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. Разновидностите на основата за печат са делят на две основни групи  - тапети на флис основа и такива на хартиена. Спрямо избраната медия може да бъде добавен  съответен релефен слой, с който визията на дизайна ще бъде изцяло завършена.

4 поръчки за последните 16 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
17 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Stanimira Shumarova

Невероятни! Препоръчвам с две ръце

Натали

Бързи и коректни. Препоръчвам!

Елисавета

Получих календарите!
Много съм доволна! -

Anna Ilieva

Много съм доволна!!! Благодаря Ви от сърце!❤️

Моника Градева

Календарите които си поръчахме са уникални. Много ми харесват.

Клара Христова

Получих моите календари. Бърза и качествена изработка. Адекватно и професионално разрешение на възникнали въпроси и проблеми. Бих поръчала отново!

Hristina Ivanova

Изключително коректни. За втора година поръчвам календари и въпреки, обявените 10 дни за изпълнение на поръчката, тя беше изпратена по-рано.

Събина Илиева

Прекрасни календари и всичко,благодарим!

Margii Petkowaa

Календарите са страхотни. Много съм доволна.Много благодаря за подаръците.

Младен Михаела Савови

Календарите са страхотни.. перфектни отпечатани снимки с уникално качество.. Благодаря ви и весели празници ��
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. Чудесно допълнение към интериорната декорация на вашия дом, офис, хотел и др. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Детска карта на Азия?

Тапетът Детска карта на Азия е идеален за детска стая, независимо дали е за момче или момиче. Със своята детска карта на Азия, той ще предложи образователен и забавен опит за всяко дете. Цветовете на тапета - розово, жълто, зелено и синьо - са ярки и живописни, създавайки весела и свежа атмосфера в стаята.

Този интересен детски тапет представя различни животински мотиви като маймуни и панди, които ще разнообразят образователния опит на детето. Освен това, на тапета са изобразени и храни и напитки, които са характерни за всяка държава в Азия. Това може да бъде интересна тема за разговори и игри, които ще допринесат за разширяването на знанията на детето за различни култури и традиции.

С изразителните цветове, животинския и културен мотив, тапетът на Азия ще създаде уютно и вдъхновяващо пространство, което ще стимулира фантазията и креативността на вашето дете. Той е идеален за училищни стаи, където образованието и играта се сливат заедно, предоставяйки уникална и интерактивна среда за развитие на детето.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този тапет с карта на Азия е подходящ за детски стаи, игрови помещения или учебни зали в детски градини или училища. Той ще създаде образователна и забавна обстановка, която ще вълнува децата и ще ги запознае с географията и културата на Азия. Съчетавайки ярки цветове, животински мотиви и символите на различните държави, тапетът ще стимулира детското въображение и интерес към света около тях.

Цена:
38 00 лв