Фототапет Детска карта на света

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10488479
Колекция Art Gift Decor
5.00
794
Фототапет Детска карта на света, подходящ за монтаж в детска стая от смесен тип (момче/момиче). Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като в процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. Разновидностите на основата за печат са делят на две основни групи  - тапети на флис основа и такива на хартиена. Спрямо избраната медия може да бъде добавен  съответен релефен слой, с който визията на дизайна ще бъде изцяло завършена.

 
5 поръчки за последните 4 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
20 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Medi Mehmedova

Прекрасно отношение, страхотно качество. На живо дори още по красива изработка♥️☺️ -

Gabriela Berberova

Голямо разнообразие от детски календари. Получихме нашите заедно с подаръците и много ги харесахме. Пак ще ползваме услугите ви. Благодарим! -

Лилия Иванова

positive review Прекрасно отношение, страхотно качество. На живо дори още по красива изработка♥️☺️ -

Medi Mehmedova

Прекрасно отношение, страхотно качество. На живо дори още по красива изработка♥️☺️

Полина Иванова Станчева

За втора година поръчвам календари от вас, изключително доволна съм от качеството, страхотна комуникация с екипа ви! Прекрасни сте!

Клара Христова

Получих моите календари. Бърза и качествена изработка. Адекватно и професионално разрешение на възникнали въпроси и проблеми. Бих поръчала отново!

Юлияна Паунова

Страхотно качество, много съм доволна :) Благодаря за подаръчетата :)

Петя Ненчева

Днес получих пратката, благодаря ви за страхотната награда. Страхотни са както и вие супер бързо и коректно отношение . Препоръчвамм

Детелина Рангелова

Благодаря от сърце за прекрасните календари!

Пламена Василева

Много съм доволна,много бързо и качествено обслужване. препоръчвам
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени..

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Детска карта на света?

Разкрийте уникалния свят на приключения с този невероятен детски тапет за стая на момче! Представете си яркото и пъстъро пътешествие из различните континенти на света, заради което детето ще се чувства като истински пътешественик.

Тапетът е изкусително украсен с подробна карта на света, която ще запали любопитството и желанието за познание на вашето малко съкровище. Всяка държава и континент предлагат уникални образи, които ще привлекат вниманието и стимулират въображението му.

От Африка се разкриват величествени слонове и умилителни лъвчета, на Австралия - симпатични кенгурута, а на Азия - мистериозни панди. Европа е представена със симпатични кученца и котенца, а Америка - с весели и игриви папагали.

А морските простори не са забравени! Изумителните океани и морета са живописно населени с множество морски обитатели. Вълнуващи медузи, разноцветни рибки, величествени китове и разиграни делфини украсяват сините и зелени линии на картата, като предоставят усещане за наситеност и пълнота на живота под водната повърхност.

Този уникален детски тапет с картна на цвета не само ще забавлява малчугана, но и ще го подпомага в исследването на света около него. Висококачествените материали, използвани при изработката му, гарантират дълготрайност и устойчивост. Той е идеалният избор за всяка детска стая, създавайки уютна и вдъхновяваща обстановка, която ще насърчи растящата детска фантазия.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този тапет е подходящ за детски стаи и детски игрови помещения. Благодарение на своите ярки и живописни мотиви, той ще създаде уютна и стимулираща обстановка за децата. Подходящ е за момчета, които обичат приключенията и се интересуват от различни животински видове и култури по света.

Цена:
38 00 лв