Детски тапет за момче Детски играчки - в светло син цвят | Фото Тапети

Фототапет детски играчки

Флис - Канаваца
Продуктов код wall987321
5.00
778
Фототапет детски играчки, подходящ за апликация в детски помещения от смесен тип. Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като в процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. Разновидностите на основата за печат са делят на две основни групи  - тапети на флис основа и такива на хартиена. Спрямо избраната медия може да бъде добавен  съответен релефен слой, с който визията на дизайна ще бъде изцяло завършена.
2 поръчки за последните 15 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
35 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
5 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Симона Георгиева

Точни и коректни /качество,обслужване и комуникация и всичко/!! За 6-та година поръчвам!

Dima Lambova

Прекрасни са подаръците! Перфектни са в изработката, качеството бързината, всичко!

Ивелина Георгиева

Получих си календара и мога да кажа само че е уникален! Препоръчвам с две ръце Благодаря Ви!

Rosi Milanova

За поредна година поръчвам работни календари. Страхотни са. Пускал съм и спешна поръчка- веднага откликнаха. Уникални професионалисти, много коректни бързи. Благодаря ви.

Vessela Serafimova

Чудесен резултат на учудващо добра цена. Специално поздравления и за комуникационните умения на Пламена Чиликова, която тушира първоначално нетолкова отзивчивото обслужване. Благодаря Ви, усмихнахте много мен и цялата рода :))

Стиляна Манева-Мирчева

Получих календарите За втора година се представяте страхотно! Много съм доволна, точни и коректни. Благодаря ❤️

Гергана Ст Кръстева

Много отзивчиви и коректни.

Ivanka Georgieva

Благодарим за прекрасните коледни календари, които изработихте бързо и професионално!

Jorjeta Todorova

Днес получих доставката с календари много съм доволна :) . Благодоря ви :) !

Gergana Videva

Отлично качество и бърза изаботка ! Благодаря ви !
Допълнителна информация

След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.  

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Детски играчки?

Този детски тапет е перфектен за декориране на детска стая или бебешка стая за момче. Цветовете на тапета са синьо и жълто, които създават свеж и жизнерадостен визуален ефект. Тапетът е украсен с бебешки и детски играчки, които създават игрива и мечтателна обстановка.

Дизайнът включва различни забавни илюстрации на играчки, като мечета, плюшени зайчета, влакчета, самолетчета и още много други. Те са изобразени с наситени цветове и детайлни контури, което прави тапета интересен и привлекателен за децата.

Този тапет е перфектен начин да превърнете детската стая в забавна игрова зона и да създадете уютно и вълнуващо пространство за вашето момче. Безспорно, той ще привлече вниманието на детето си и ще го вдъхнови да изразява своята креативност и въображение.

Този детски тапет е перфектен избор, който съчетава ярките цветове, игривите илюстрации и вълшебството на детските играчки, за да създаде вълнуваща и магична обстановка в стаята на вашето момче.

Какъв е срокът за изработка на фототапет Детски играчки?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът Детски играчки?

Детски Фототапет в синьо и жълто , изработен от Art-Gift. Този дизайн е изключително подходящ за фототапет за бебешка стая или стая на новородено. Красиво и свежо изображение, с което да създадете една бонбонена стая. Тапет за бебешка стая на момченце в светло син цвят. Сред предложенията в нашия онлайн категория можете да откриете идеи за фототапет за стая на малко дете или готини тапети за тийнейджърска стая. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични.

Цена:
35 00 лв