Фототапет Дирижабъл

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10634436
Колекция Art Gift Decor
5.00
794
Фототапет Дирижабъл, забавно предложение подходящо за апликация в детска стая на момиче. Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като в процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. Разновидностите на основата за печат са делят на две основни групи  - тапети на флис основа и такива на хартиена. Спрямо избраната медия може да бъде добавен  съответен релефен слой, с който визията на дизайна ще бъде изцяло завършена.
 
5 поръчки за последните 20 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
18 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Рая Русинова

Благодарим за чудесните календари!

Ирена Бакалова

Много любезни, отзивчиви и коректни! Няма да съжелявате, ако направите поръчка при тях! Всичко е изпипано до най-малкия детайл! �

Rossi Ivanova

Току що взех пратката. Календарите са изработени професионално, както работните, така и джобните. Отделно получих подарък два ключодържателя. Изключително много съм доволна! Огромни благодарности за страхотно свършената работа и най-вече за скоростната доставка! С удоволствие ще поръчвам бъдещи спомени само от art-gift.net! Сигурна съм, че сте зарадвали много други семейства, така както моето в навечерието на Коледа. Пожелавам весели празници на целия ви екип и отново благодаря!!

Vesi Georgieva

Коректни и бързи изпълнение на поръчката за пореден път

Velislava Draganova

Чудесна изработка. Много бързо изпъление и страхотна изненада! Благодаря ! :)

Деница Кирякова

Страхотни сте,Брагодаря Ви

Inka Monova

Бърза доставка и перфектно обслужване

Събина Илиева

Прекрасни календари и всичко,благодарим!

Veselka Traikova

Благодаря за бързата изработка и страхотно качество на календарите и за подаръците

Ирена Неделчева

Благодаря ви за календарите! Чудесни са!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift.  За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.
 

Какво представлява фототапет Дирижабъл ?

Тапетът за детска стая, представен на посочения уебсайт, е привлекателен и игрив дизайн, подходящ както за момичета, така и за момчета. Съчетава се чудесно със спалните интериори, като внася настроение и радост в детската обстановка.

Основният мотив на тапета е розово небе с бели облаци, което придава усещане за спокойствие и лекота. Този пастелен фон подчертава детската нежност и привлича вниманието на децата.

Игривите детайли са представени чрез шарени балони в бяло, лилаво и червено. Балоните символизират свобода и непринуденост, което подпомага детската фантазия и креативност. Те придават жизненост на декора и могат да бъдат въплъщение на мечтите на децата за приключения и нови светове.

Дирижабълът в жълто, синьо и червено допълва детската тематика на тапета. Този символ на приключенски дух и въображение внася допълнителна нотка на разнообразие и оживява стените. Децата могат да си представят, че са на едно невероятно пътешествие към непознати места и създават свои увлекателни истории около дирижабъла.

Звездите в жълто, синьо и червено придават тънък и деликатен завършек на дизайна. Те създават усещане за уют и могат да служат като насока за нощното осветление на стаята.

Тапетът предлага ярки и наситени цветове, които съчетават удоволствие и стил. Той е идеален избор за детска стая, защото стимулира въображението и дава възможност на децата да се наслаждават на своето пространство. Освен това, разнообразието от цветове и форми прави тапета подходящ и за стаи на различни възрасти.

В заключение, тапетът за детска стая с розово небе, бели облаци, шарени балони, дирижабъл и звезди е мечтан избор за момичета и момчета. Той създава приветливо и уютно пространство, което подпомага детското развитие и предлага вълнуваща декорация за детската стая.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този тапет е подходящ за всяка детска стая, където желаете да внесете усещане за радост, вълшебство и въображение. Благодарение на пастелния фон и игривите детайли като балони и дирижабъл, тапетът ще създаде уютна и детска обстановка. Подходящ е както за стаи на момчета, така и на момичета. Може да се комбинира с различни мебели и декорации. Тапетът е идеален за детска стая, но също така може да бъде използван и в игрални зони, детски сгради или детски заведения, където ще придаде настроение на всяко дете, което го види.

Цена:
38 00 лв