Фототапет Древни животни

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10118157
5.00
794
Фототапет Древни животни, подходящ за апликация в детска стая от смесен тип (момче/момиче). Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като в процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. Разновидностите на основата за печат са делят на две основни групи  - тапети на флис основа и такива на хартиена. Спрямо избраната медия може да бъде добавен  съответен релефен слой, с който визията на дизайна ще бъде изцяло завършена.
 
1 поръчка за последните 22 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
15 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Ели Л.

календарите са страхотни☺️ Препоръчвам❤

Bilyana Iotova

За 3-та година се доверяваме на Art-Gift,страхотна изработка,добро качество и най-вече добро отношение.Препоръчвам с две ръце.

Искрена Петрова

Бързи и коректни. Препоръчвам!

Violeta Todorova

Страхотни и много бързи. Препоръчвам на всички

Katherine Yaneva

Бързо и любезно обслужване. Качествена изработка, определено препоръчвам

Биляна

Много съм доволна!

Диляна Манева

Бързи и много коректни- препоръчвам

Силвия Тошкова

Страхотни,както винаги! Благодаря ви!

Х. Кръстева

Втора година поръчвам календари и съм доволна. Бързи и коректни. Тази година имаше проблем с поръчката от сайта ,реагираха веднага и се отнесоха много любезно по телефона . За всяка подробност касаеща поръчката ме уведомяваха . Определено и занапред ще остана техен клиент.

Stefany Nedelcheva

Тениската и чашката са невероятни! Уникални сте! Продължавайте да ни радвате с вашите прекрасни артикули!
Допълнителна информация

За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Древни животни?

Тапетът "Древни животни" е идеален за детска стая, която е обитавана от любител на динозаврите или просто от дете, което обича да се забавлява в естествената среда. Той представя различни диви и праисторически животни в тяхната естествена среда, като създава чувство на приключение и изследователство. Цветовете на тапета са в зелени и кафяви тонове, което подсказва на въображението на детето, че те са сред джунглата или дивата природа.

Този тапет е перфектен за стая от смесен тип, която може да бъде обща за момчета и момичета. Със своята приятна и релаксираща атмосфера, той ще създаде уют и ще помогне на децата да се чувстват по-удобно и комфортно.

Тапетът е направен от висококачествени материали и е лесен за поставяне. Той може да се използва за цялата стена или само за допълнение към други елементи на декорацията на стаята.

В заключение, тапетът "Древни животни" е прекрасен избор за детска стая, който ще позволи на децата да се потопят в магията на природата и да имат вълнуващо изживяване.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Тапетът "Древни животни" е подходящ за детски стаи, независимо от тяхната големина или оформление. Той е особено подходящ за тапет за детска стая на момчета, които обичат динозаврите и други праисторически животни. Тапетът също е подходящ за стаи на момичета, които се интересуват от природата и животните.

Тапетът може да се използва за цялата стена или за определена част от стаята. Той е перфектен за домове, детски градини, училища, детски центрове, игрални зали и други подобни обекти. Където и да се използва, тапетът "Древни животни" ще добави усещане за приключение и ще насърчи децата да изследват света около тях.

Цена:
38 00 лв