Фототапет Дъги и еднорози

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10270945
Колекция Art Gift Decor
5.00
794
Фототапет Дъги и еднорози, цветно преложение, пододящо за апликация в детска стая на момиче. Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като в процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. Разновидностите на основата за печат са делят на две основни групи  - тапети на флис основа и такива на хартиена. Спрямо избраната медия може да бъде добавен  съответен релефен слой, с който визията на дизайна ще бъде изцяло завършена.
 
5 поръчки за последните 3 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
13 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Елица Тодорова

Много коректни и много бърза доставка !

Martina Ralcheva

Получихме прекрасните си календари! За пореден път високо качество, професионализъм и изключително бърза изработка! Благодаря!

Velislava Draganova

Чудесна изработка. Много бързо изпъление и страхотна изненада! Благодаря ! :)

Rosi Atanasova

Страхотни!! Благодаря още веднъж за подаръците Миналата година си бях поръчала от вас календарите и както миналата, така и тази година съм много доволна

Detelina Dimanova

Поръчах си суитшърт с моя снимка, много съм доволна, бързи, любезни и качеството на изпълнение е много добро.

Elmira Raifova

Добро качество и бързо обслужване. Имах специални изисквания, които бяха изпълнени без забележка! Благодаря :)

Neshe Emetieva - Tahirova

Страхотно качество, много бърза доставка, коректни, със сигурност ще се възползвам и за напред от вашите услуги. Успех!

Eli Ignatova

Получих календарите, които бях поръчала, доволна съм. Ще Ви препоръчвам! Весели празници! :)

Ioana Grigorova

3та година под ред безупречни! Благодаря ви!

Габи Зиновиева

Страхотни календари! Изключително коректно обслужване! Благодаря :)
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.
 

Какво представлява фототапет Дъги и еднорози ?

Тапетът за детска стая или спалня за момиче, представен на уебсайта art-gift.net, е вдъхновен от магични еднорози и светлината на дъгата. Този прекрасен детски тапет ще превърне стаята на малката Ви принцеса в мечтано място, изпълнено с красота и фантазия.

Главният мотив на тапета са еднорозите, представени в преливащи се нюанси от розово, синьо и лилаво. Техните изразителни очи и красиви рогчета допълват уникалния дизайн. В комбинация с ярките цветове на фона, еднорозите придават на стаята магическо настроение и детско въображение.

Цветният десен на тапета включва красива и шарена дъга в жълто, розово, синьо и лилаво, която преламва светлината и създава ефект на радост и радуга. Този мотив ще внесе динамичност и свежест в пространството, давайки на детската стая живот и жизнерадостно настроение.

Тапетът представя еднорозите и дъгата на фона на синьо небе с бели облаци, което създава чувство за безкрайност и пълнота. Тази атмосфера на безгранично пространство ще стимулира детското въображение и ще позволи на малката Ви принцеса да сънува и изживява вълшебни приключения.

Тапетът е изработен от висококачествени материали, които го правят устойчив на износване и лесен за почистване. С монтаж на този тапет, детската стая или спалня ще придобие своя собствена уникална личност и неповторимо уютно пространство за игра и отдих.

Със своята вълшебна красота и жизнерадостен дизайн, този тапет е идеалното решение за преобразяване на детската стая или спалня в мечтано убежище за малката Ви принцеса. Той ще донесе радост и удовлетворение както на детето, така и на всички, които влизат в тази уютна и магическа стая.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този красив и магически детски тапет с еднорози и дъга е подходящ за декорация на детски стаи или спални за момичета. Със своите преливащи се розово, синьо и лилаво еднорози и ярка шарена дъга в жълто, розово, синьо и лилаво, тапетът ще привлече вниманието и ще създаде вълшебно настроение. Идеален е за детски стаи, където децата могат да сънуват, играят и се забавляват, около обгърнати от магията на еднорогите и светлината на дъгата. Този тапет създава уютно и вълшебно пространство, което ще зарадва малките принцеси и осигурява приятни моменти в техния детски свят.

Цена:
38 00 лв