Фототапет - Еленче в гората

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10740835
5.00
794
 Фототапет - Еленче в гората, подходящ за апликация в детска стая от смесен тип (момче/ момиче) Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. Разновидностите на основата за печат са делят на две основни групи  - тапети на флис основа и такива на хартиена. Спрямо избраната медия може да бъде добавен  съответен релефен слой, с който визията на дизайна ще бъде изцяло завършена.
 
4 поръчки за последните 23 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
2 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Emiliq Todorova

Много съм доволна от изработката на табелата за стая.Точни и коректни. Препоръчвам на 100%!!!

Йоанна Георгиева

Препоръчвам ! За пореден път поръчах от Вас и отново всичко е на ниво! Отново оправдахте очакванията ми и затвърдихте доверието , което имам във Вас за изработката на всичко , което съм поръчала до момента! Благодаря Ви!

Ралица Василева

Страхотни! Страхотни цени и много добро качество! Поръчах от чужбина за България и съм много доволна от обслужването и отношението на екипа. Отново бих избрала вас!

Хрис Тина

Препоръчвам с две ръце ❤️

Айгюл Сезгин Кърш

Получих календарите!
Много съм доволна!

Medi Mehmedova

Прекрасно отношение, страхотно качество. На живо дори още по красива изработка♥️☺️

Ina Todorova

Страхотни коледни календари за 2020г., професионално изработка, професионализъм и качество, препоръчвам продуктите ви :) Весели празници :* :* :*

Vili Angelova

бързина и качество!!!Благодаря

Цветелина Влаевска

Страхотни календари! Препоръчвам с две ръце :)))

Cvetelina Gosheva

Много бърза изработка и отлично качество! Благодаря!
Допълнителна информация

За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Еленче в гората?

Тапетът "Еленче в гората" е идеален избор за детска стая от смесен тип. Със своите зелени и жълти цветове, той внушава усещане за природата и създава приветлива атмосфера. Дизайнът представлява живописен горски пейзаж с дървета, слънце, птички и еленче, което добавя игривост и вълнение към пространството.

Тази тапетна графика е особено подходяща за детски градини, където децата могат да се насладят на красивата природа и да се забавляват с въображаемите истории, които могат да измислят около този вълшебен свят.

Тапетът ще създаде наситен и весел интериор, като в същото време ще помага на децата да се чувстват свободни и вдъхновени. Изборът на зелените и жълтите цветове ще подпомогне създаването на уютна и успокояваща обстановка, стимулирайки същевременно творческото мислене и фантазията на децата.

Тапетът "Еленче в гората" е изключително подходящ за създаване на магическо и приказно пространство в детската стая, където малките изследователи могат да се потопят в приключенията на горския свят и да се насладят на безкрайни възможности за игра и фантазия.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Тапетът "Еленче в гората" е подходящ не само за детска стая, а и като креативна идея за тапет в детска градина. Но също така и за други пространства, където желаете да внесете усещане за природата и веселост - Детски образователни центрове, Детски кътове за игра.

Цена:
38 00 лв