Фототапет Есенна рисунка 2

Флис - Канаваца
Продуктов код wall774123
5.00
794
Фототапет Есенна рисунка 2 е изделие,  позволяващо апликация в детски помещения от семесен тип - момче/момиче.  Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като в процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. Разновидностите на основата за печат са делят на две основни групи  - тапети на флис основа и такива на хартиена. Спрямо избраната медия може да бъде добавен  съответен релефен слой, с който визията на дизайна ще бъде изцяло завършена.
2 поръчки за последните 14 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
2 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Даниела Желева

Календарите,които изработвате са прекрасни,подаръчетата още повече! Снимките на всички продукти са ясни и с красиви цветове ! Със сигурност ще поръчваме и занапред !

Rusiana Taneva

Точни, коректни, работещи с внимание към всеки детайл! Препоръчвам!

Даниела Богутова

Благодаря за прекрасните календарии подаръците към тях. Благадря за бързото изпълнение и професионализъм.

А Георгиева

Бързи и коректни. Препоръчвам!

Nina Valcheva

Страхотни професионалисти, бързо и качествено обслужване. Много благодаря за прекрасните продукти.

Medi Mehmedova

Прекрасно отношение, страхотно качество. На живо дори още по красива изработка♥️☺️ -

Хюлия Мюмюнова

Страхотни календари и подаръци.Благодарим ви

Hristinka Vacheva

Календарите и подаръците са страхотни. Благодаря за изпълнението и за бързината, с която изпълнявяте поръчките. Успех на целия екип.

Elena Kostadinova

Прекрасни календари, сърдечно благодаря ❤️! А също и подаръците са страхотни!

Еви Кирилова

За трета година поръчвам от Вас календари и отново съм повече от доволна - бързи, коректни, точни! Благодаря Ви отново
Допълнителна информация

След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.  Готовия фототапет вие  получавате на ленти с максимална ширина по 1.26м., което го прави изключително лесен за монтаж. Можете да видите структурата на тапета като скролнете допълнителните изображения.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Есенна рисунка 2?

Арт Гифт предлага прекрасен фототапет, който е идеален за детска стая. Този тапет има есенна тема, която включва жълти, оранжеви и зелени цветове, създавайки топла и уютна атмосфера. Рисунката на тапета включва есенни дървета, които са наистина красиви и живописни.

Този тапет е перфектен за стаята на вашето дете, тъй като детската рисунка се вписва прекрасно в тяхното въображение и им предоставя усещане за приключение. Освен това, есенната тема на тапета може да помогне да се създаде усещане за спокойствие и уют, което е много важно за децата.

Тапетът е изработен от висококачествени материали, които са лесни за поставяне и почистване. Той е подходящ за всякакъв вид детски стаи и може да бъде поставен в няколко различни начина, за да се постигне желаният ефект.

Ако искате да създадете уютна и приятна атмосфера в стаята на вашето дете, този фототапет е прекрасен избор. Той ще внесе усещане за природа и есен в дома ви и ще направи стаята на детето ви невероятно красива и уютна.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът?

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. Чудесно допълнение към интериорната декорация на детската стая. Интересен детски фототапет с топло есенни цветове. Освен у дома, това изображение е изключително подходящо за апликация като фототапет за детска градина или детски кът. Тапет за детска стая в оранжево, с който да декорирате стаята на вашето детенце и да я превърнете в чудесно място за игри. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. Ако желаете да направите цялостна промяна на вашия дом, можете да разгледате и другите ни предложения за дизайнерски фототапети.

Цена:
38 00 лв