Фототапет - Животните във фермата

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-s-005
5.00
794

Уникален Фототапет – Животните във фермата, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

Възможна е изработка в големи размери.

5 поръчки за последните 6 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
7 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Даниела Желева

Календарите,които изработвате са прекрасни,подаръчетата още повече! Снимките на всички продукти са ясни и с красиви цветове ! Със сигурност ще поръчваме и занапред !

Евелина Ковачева-Чолакова

Супер качество ,за пръв път поръчвам,но съм очарована !Бързи и коректни!

Илиян Василев

Точни, коректни, бързи!

Кремена Стоянова

За Коледа се доверих на вашия професионализъм и за предстоящия ни семеен прасник отново ще го направя!
Благодаря, страхотно сте!

Ралица Василева

Страхотни! Страхотни цени и много добро качество! Поръчах от чужбина за България и съм много доволна от обслужването и отношението на екипа. Отново бих избрала вас!

Ели Станчева

Много ви благодаря за страхотното качество и изработка на календарите и съм много благодарна за подаръците от ваша страна!Препоръчвам

Marina Racheva

Добро изпълнение и бърза доставка!

Silviq Petrova

Много благодарим за бързата и страхотна изработка на календарите и подаръците.

Мирослава Станева

Календарите са страхотни !

Ioana Grigorova

3та година под ред безупречни! Благодаря ви!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Животните във фермата?

Фототапетът "Животните във фермата" е идеално допълнение към стаята на вашето момче или момиче, както и към детската градина. Той представлява цветен и жизнерадостен детски тапет, вдъхновен от забавните животни на фермата.

Тапетът се изработва по размер на клиента, гарантирайки перфектното прилепване към стената. Цветовата палитра включва зелени, жълти и оранжеви нюанси, които създават топлота и уют в пространството.

На фототапета можете да видите различни животни от фермата - сладки прасенца, игриви пилета, пухкави яйца и весели кокошки. Изображенията са ярки и детайлни, създавайки магическа атмосфера в стаята или детската градина.

Този детски тапет е прекрасен начин да добавите забавление и приключение към детското пространство. Неговата визуална привлекателност и яркост ще вдъхновят децата да развиват своето въображение и креативност. Всеки поглед към този тапет ще им разкаже приказка за животните и приключенията им във фермата.

Тапетът "Животните във фермата" е перфектният избор за създаване на детска обстановка, която ще радва малчуганите и ще ги въвлича в света на играта и въображението.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този детски тапет с животни от фермата е подходящ за украса на стаята на момче или момиче, както и за детска градина. Неговите ярки цветове в зелено, жълто и оранжево създават весела и уютна обстановка. Тапетът предлага забавни и детайлни изображения на животни от фермата, които ще вдъхновят децата и ще им помогнат да развият своето въображение и креативност.

Цена:
38 00 лв