Фототапет - Животните от саваната

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-MS-1111
5.00
794
Фототапет - Животните от саваната. уникално дизайнерско предложение, което може да бъде ефектен декор в детски помещения от смесен тип - момче/ момиче. Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. Възможна е промяна на дизайна.
3 поръчки за последните 6 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
10 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Rusiana Taneva

Точни, коректни, работещи с внимание към всеки детайл! Препоръчвам!

Stefka Barakova

Страхотно качество и бърза доставка. Горещо препоръчвам .

Диляна Манева

Бързи и много коректни- препоръчвам

Marieta Marinova

Качествени продукти! Много добри професионалисти! Уникално обслужване! Страхотна бързина на поръчките! Благодаря Ви! Успешна нова година! :-)

Камелия Георгиева

За втори път поръчвам и съм много доволна!Точност и коректност!

Monika Panteleeva

Много съм доволна! Благодаря Ви!

Елена Табакова

Благодаря ви, календарите са страхотни ❤️ От тук нататък вече знам от къде да поръчвам

Slava Karaivanova

Календарите са страхотни, за пореден път се убедих!

Ivelina Dimitrova Geneva

Благодаря за перфектно изпълнение на подаръка, с който ще зарадвам любимия човек на 14-ти февруари. Поздравявам ви за перфектния сайт и онлайн магазин - подредени, подробни и лесни за поръчки от клиентите, за прецизната работа и светкавичната доставка.

Ирина Енчева

Изключително съм доволна,календарите са страхотни,а изработката бърза
Допълнителна информация

За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени. 

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Животните от саваната?

Този весел и забавен детски тапет е вълнуващ и разнообразен. На него се изобразяват различни животни от саваната - лъвче, жирафи, ленивец и тропически птици.

Този тапет е подходящ за детска стая на момче, момиче или за смесена стая. Живописните образи на животните създават усещане за приключение и разнообразие. Лъвчето е символ на сила и храброст, жирафите отдават усещане за височина и изключителност, ленивецът представлява спокойствие и уют, а тропическите птици приносят ярки цветове и весело настроение.

Цветовете на тапета са жълто и бежово, които допълнително засилват естествената и изтънчена атмосфера на саваната. Тези нюанси придават топлота и уют на стаята, като същевременно осигуряват спокойна и приятна визуална стимулация. Тапетът създава обстановка, която стимулира въображението на децата и ги приканва да се потопят в света на дивата природа и животните.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този тапет с животни от саваната е подходящ за декорация на детски стаи, независимо дали са за момчета, момичета или смесен тип. Жълтите и бежовите цветове създават уютна обстановка, а живописните образи на животните стимулират въображението и интереса към природата. Подходящ е за дома, детската градина или училищната класна стая, където ще вдъхнови децата да се учат за разнообразието на животинския свят и да се наслаждават на красотата на саваната.

Цена:
38 00 лв