Фототапет - Жирафи с приятели

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-MS-0020-1
5.00
794
Фототапет - Жирафи с приятели,  интересен дизайн, който поражда усмивки в малки и големи! Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. Разновидностите на основата за печат са делят на две основни групи  - тапети на флис основа и такива на хартиена. Спрямо избраната медия може да бъде добавен  съответен релефен слой, с който визията на дизайна ще бъде изцяло завършена.
2 поръчки за последните 7 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
9 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Stanimira Shumarova

Невероятни! Препоръчвам с две ръце

Василена

Получих календарите!
Много съм доволна!

Гьоксер Ахмедова

Качествени, експедитивни и коректни - наистина страхотни!!!

Lilyana Ivanova

Страхотни календари! Добро качество на достъпна цена! Бърза обработка на поръчките и много добра комуникация. Препоръчвам!

Елина Телбийска

Благодаря ви за прекрасните календари,отлично качество,цена и обслужване!!!

Nadq Kacarska

Много съм доволна перфектна изработка препоръчвам

Denitsa Perić

Втора година поръчвам и съм много доволна!

Janeta Boneva Sekova

Бърз и точен отговор на запитването ми, добра комуникация, коректно изпълнение и доставка! Препоръчвам!

Adriana Nikolova

За трета поредна година поръчвам календари от вас. Мило отношение, бърза работа и добра изработка!

Христина Синапова

Календарите са страхотни.Благодаря ви.Препоръчвам ги на всеки който иска нещо красиво.
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет - Жирафи с приятели ?

Детски тапет - Жирафи с приятели , е истински кичест и весел. Той привлича усмивките както на малките, така и на големите. Дизайнът включва прекрасни изображения на жирафи, ленивец и различни видове растения.

Този тапет е идеален за детска стая, спалня или коридор, където ще добави забавление и игривост в интериора. Цветовете, които преобладават, са розово, жълто, кафяво и зелено. Розовият цвят дава нежност и мекота на стаята, докато жълтото и кафявото придават топлина и уют. Зелените нюанси придават свежест и природна атмосфера.

Дизайнът с жирафите и ленивците ще забавлява децата и ще им помогне да си представят вълшебни истории и приключения. Растенията, добавени на тапета, внасят елементи от природата и създават усещане за спокойствие и хармония.

Всъщност, този тапет може да се превърне в точка на събиране и разговори сред всички членове на семейството. Вълшебният дизайн, богат на детайли и живи цветове, ще създаде уютна и вдъхновяваща обстановка във всяка стая, където го поставите.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този детски тапет е подходящ за различни стаи във вашият дом. Можете да го използвате в детска стая, където ще създаде весела и игрива обстановка. Също така, той е подходящ за спалня, където ще добави нежност и уют. Ако искате да освежите коридора, този тапет ще му придаде цветност и жизненост. Независимо къде ще го поставите, тапетът с жирафи, ленивец и растения ще внесе усмивки и радост в дома ви и ще създаде приветлива и приятна атмосфера.

Още продукти
Цена:
38 00 лв