Фототапет - Жирафчета и облаци

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-ML-18
5.00
794

Фототапет – Жирафчета и облаци - уникален дизайн, подходящ за апликация в детска стая на момченце в кърмаческа или детска възраст. Всички артикули биват изработени  с материали от доказан произход. 

3 поръчки за последните 19 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
7 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Te Di

Благодаря за пореден път за креативните подаръци, за бързото, коректно и професионално отношение! Препоръчвам с две ръце!

Ива Илиева

Изключителни професионалисти! Радвам се, че за пореден път избрах вас! Препоръчвам.

Зорница Максимова

Прекрасни персонални подаръци!СТРАХОТНИ сте! -

Petko Petkov

Поръчахме календари. Страхотни са и ги направиха страшно бързо. Благодарим

Мирослава Станева

Календарите са страхотни !

Ели Малката

Преди малко си взехме календарчето❤️❤️❤️и за пореден път-всичко е вълшебно и красиво Препоръчвам ви под път и над път До скоро

Димитрина Иванова

Коректно обслужване, добро качество и нормална цена. Благодаря Ви от сърце, че вече 3та година правите близките ми щастливи

Памела Атанасова

Страхотни календари,препоръчвам

Маргарита Журбенко

Прекрасно изпълнение.Много съм доволна.Бързи и коректни!

Лилия Скримова

Поръчвала съм бебешко боди, а сега и детски календари, много съм доволна и от двете! Коректни, бързи и отзивчиви. Препоръчвам Ви и определено бих поръчала от Вас отново!
Допълнителна информация

Фототапет - Жирафчета и облаци , изработен от Art-Gift.  За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

За къде е подходящ фототапетът Жирафчета и облаци?

Тази прекрасна тапетна настилка за детска стая е идеалният избор за момченце. С нежните си, светло кафяви жирафчета, които се издигат върху бели облачета, тапетът предлага сладък и игрив дизайн. Жирафчетата са изобразени с деликатни детайли, което добавя чар и привлича вниманието на детето.

В допълнение към жирафчетата, около тях са нарисувани дървета, които създават усещане за живописна джунгла. Под тях се простира планински пейзаж, давайки на стаята един усещане за приключение и откритост. Фонът е в светло син цвят, който придава спокойствие и успокояваща атмосфера в стаята.

Този тапет е перфектен за момченце, като предоставя вълшебна среда, където то може да развива своето въображение и да се наслаждава на игрите си. Със своите ярки цветове и детайли, тапетът ще създаде уютно и радостно настроение в стаята на детето. Нека това бъде мястото, където всяка игра се превръща в приключение и всяка нощ става магическа среща със сънищата.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Това е идеален тапет с жирафчета за детска стая на момченце. Със своите свежи цветове, игриви мотиви и нежни детайли, тапетът създава уютна и вълшебна обстановка. Подходящ е за всякакъв вид интериор и може да се комбинира с различни мебели и аксесоари. Създава атмосфера на игра и въображение, като стимулира детското развитие и творчество. Този тапет е перфектен избор за създаване на специално пространство, което момчето ще обича и се радва на прекарването на времето в него.

Цена:
38 00 лв