Фототапет Жълта поляна

Флис - Канаваца
Продуктов код wall1241969
Колекция Art Gift Decor
5.00
794
Фототапет Жълта поляна, свежо предложение, подходящо за апликация в детска стая от смесен тип (момче/момиче). Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като в процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. Разновидностите на основата за печат са делят на две основни групи  - тапети на флис основа и такива на хартиена. Спрямо избраната медия може да бъде добавен  съответен релефен слой, с който визията на дизайна ще бъде изцяло завършена.
4 поръчки за последните 16 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
16 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Rusiana Taneva

Точни, коректни, работещи с внимание към всеки детайл! Препоръчвам!

Гинка Русева

Бърза изработка и доставка.

Toni Ilieva

Огромен избор от най-различни подаръци/стоки. Поръчах гравирани дъски за деца по метода на монтесори и останах очарована от бързо изпълнената поръчка и качеството на изработка... Харесва ми ,че в сайта им всичко е подредено и лесно можеш да намериш това,което търсиш...

Гинка Русева

Бърза изработка и доставка.

К Стоянова

Бързи и коректни. Препоръчвам!

Теодора Йорданова

Страхотни календари и подаръци. Благодаря за отзивчивостта и отношението!!!

Любомира Гайдарска

За втора година поръчваме календари, просто са страхотни.Препоръчвам с две ръце.

Теодора Александрова

Много съм доволна, много бързи и точни :) за втора година им се доверявам :)

Йоанна Койчева

Много съм доволна от поръчаните календари и подаръчетата към тях! Прекрасни са! Благодаря ви!

Антоанета Божилова

Здравейте,днес получих календарите.Изумена съм колко бързо станаха готови.Страхотни са!Много,много ви благодаря :)
Допълнителна информация

След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява детски фототапет Жълта поляна ?

Детски тапет "Жълта поляна", е идеален избор за детска стая или спалня, независимо дали е за момиче или момче. Той предлага красиво изображение на жълта поляна, което ще добави чудесна атмосфера и радост към интериора на стаята.

На този тапет са изобразени два елена, които са в кафяво с бели петна, което придава реалистичен и очарователен вид на тапета. Елените са символ на природата, красотата и невинността и ще внесат усещане за хармония и спокойствие в детската стая.

Фокусът на изображението е обгърнат от красиви и големи дървета със зелени корони, които придават на стаята усещане за природен оазис и свежест. Зелената окраска е създадена от богато разнообразие от нюанси, което придава на тапета допълнителна жизненост и стил.

В небето над поляната, могат да се видят прелитащи черни птици, които добавят още един детайл в пейзажа и придават на тапета жизненост и движение. Черните птици създават интересен контраст към ярката жълта и зелена палитра на тапета.

Този детски тапет е нежен, вдъхновяващ и подходящ за деца на различни възрасти. Отличава се с богатство на детайли и качествени цветове, които ще приковат вниманието на детето и ще му предоставят интересна тема за разказване и игра.

Комбинацията от природни мотиви и ярки цветове прави този тапет перфектен за стимулиране на детското въображение и творчество. Той ще създаде уютна обстановка в стаята и ще превърне пространството в прекрасно място за отдих, игра и учене.

Тапетът е изработен от висококачествени материали, което гарантира дълготрайност и устойчивост на цветовете. Той е лесен за поставяне и поддръжка, което го прави идеален избор за детска стая.

С този красив тапет с жълта поляна, детето ще се наслаждава на уютна и вълнуваща атмосфера, а стаята ще излъчва сърцераздирателна красота и ще стимулира детското въображение.

Какъв е срокът за изработка на фототапет Жълта поляна?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът?

Тапетът с жълта поляна е подходящ за детски стаи или спални, независимо дали са за момиче или момче. Изображението на красивата жълта поляна с два елена и дърветата със зелени корони предоставя уютна и вдъхновяваща атмосфера. С този тапет, детската стая ще се превърне в природно убежище, стимулиращо въображението и играта.

Цена:
38 00 лв