Фототапет - Забавно сафари

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-s-36
5.00
794
Фототапет - Забавно сафари подходящ за апликация в детска стая от смесен тип - момче/момиче. Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас.
 
5 поръчки за последните 2 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
11 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Margarita Leseva

Невероятни са изработката е изпипана до съвършенство Сърдечно благодаря за бързината и точността с която испълнихте желанието ми????❤️

Михаела Петрова

Получих едни прекрасни календари с подаръци и чудесно качество, въпреки че снимките не са професионални. Благодаря ви! Препоръчвам с две ръце!

Diqna Vladikova

Календарите са страхотни.

Aneta Blazheva

Много съм доволна от календарите, за 3 година поръчвам!

Габриела Петкова

Бързо обслужване и добро качество ❤️

Ellena Tomova

Календарите са страхотни! Поръчахме многолистови (с 6 листа) и джобни календарчета. Благодаря за бързата доставка и отличното качество!

Rosi Grigorova

За трета поредна година използвам услугите на Art gift. Изключително много съм доволна от качество,бързина и комуникация. Страхотни са!

Yoana Georgieva

Календарите са страхотни, много благодаря. благодаря и за подаръците. Ключодържателите и малките календарчета са невероятни

Tsvetina Stoyanova

Календарите са прекрасни, както и подаръците! Благодаря!

Яница Арабаджиева

Страхотни професионалисти! Благодарим ви за уникалните календари! Най-добрите сте... :)
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Забавно сафари?

Фототапетът "Забавно сафари" е идеалното допълнение към детската стая или детската градина. Той е подходящ както за момчета, така и за момичета, предлагайки им увлекателно и вълнуващо преживяване. Тапетът представя ярки и жизнерадостни образи на животни, които се наслаждават на сафари приключения.

В центъра на вниманието са красиви и могъщи лъвове, зебри, слонове, жирафи и забавни лисици, които пътуват заедно в сафари автомобил. Те създават магична атмосфера на приключение и въображение в стаята на вашето дете. Живописните цветове на тапета - зелено, жълто и бежово - са свежи и кадрират прекрасно с образите на животните.

Този тапет за детска стая на момченце ще превърне стаята в игрово пространство, в което децата могат да създават свои собствени истории и приключения с любимите си животински герои. Освен това, фототапетът ще помогне за развитието на детското въображение и позитивната имагинация.

Изработен от висококачествени материали, този тапет е здрав и лесен за почистване, като предлага дълготрайна и красива декорация за детската стая. Неговото поставяне е бързо и лесно, което го прави практично решение за промяна в интериора. Фототапетът "Забавно сафари" е прекрасен начин да придадете усмивка на лицата на децата и да ги вдъхновите за нови игри и приключения.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този фототапет е подходящ за декорация на детски стаи, детски градини или игрови зони. Със своите ярки цветове и забавни образи на животни, той създава вълнуваща и въображаема атмосфера за децата. Тапетът е идеален за създаване на игрови и учебни пространства, които вдъхновяват децата да изразяват своето въображение и да се забавляват в едно приятно и занимателно околие.

Цена:
38 00 лв