Фототапет Замръзналото кралство за детска стая със замък | Фото Тапети

Фототапет замръзналото кралство

Флис - Канаваца
Продуктов код wall874507
Колекция Art Gift Decor
5.00
778

Приказен фототапет за детска стая на момиче, с интересен голям замък върху снежни планински хълмове. Тапет в ментово зелено, бледо синьо и сиво, който несъмненео ще превърне стаята на ващата дъщеря в нейно приказно кралство.

4 поръчки за последните 16 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
35 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
9 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Александрина Аврамова

Календарите са страхотни,много ми харесват!Супер обслужване,бърза изработка и много хубаво подаръци!Страхотни сте!

Мими Любен Петрови

Приятели, препоръчвам ви да ползвате Персонални подаръци Art-Gift! Много съм доволна. Това което поръчате това получавате, коректни и учтиви.

Раиса Ангелова

Огромно Благодаря! Всеки път, когато съм поръчала нещо се изработва и доставя много бързо. Благодаря за отношението, разбирането и коректността! Богатият асортимент позволява да се открие подарък за всеки повод, което лично ме прави Ваш редовен клиент.

Хрис Тина

Препоръчвам с две ръце ❤️

Лилия Иванова

Изключително коректни! Благодаря!

Borislava Kostova

Благодаря за календарите и подаръците. Страхотни са и точно навреме за новата година. Весели празници

Vesela Lazarova

страхотни продукти и бърза доставка. препоръчвам!

Петя Ганчева

Днес получих календарите си. Много бърза изработка и доставка с всички подаръци. Обаче качеството на снимките е ужасно. Тъмни и неясни. Вярно е, че снимката не е правена в студио и с непрофесионален апарат, но след като се занимавате с това, би трябвало да знаете как да я направите възможно най-подходяща. Във фото студио от същия файл ми разпечатаха чудесни снимки след половин минутна обработка. Съжалявам, че не отказах да взема пратката в офиса на куриерската фирма.

Вилиана Емил

Календарите които поръчах са уникални

Цветомира Стоянова

Перфектно качество и бързо обслужване! Календарите, които поръчах са страхотни!
Допълнителна информация

Ако търсите идеи за фототапет за детска стая, доверете се на нашите дизайнерски тапети изработени от Art-Gift. . С вълшебното изображение на фототапет Замръзналото кралство, ще направите интериорът в детската стая по-магичен и интересен за вашата дъщеря от всякога За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет замръзналото кралство?

Фототапетът за детска стая със замък е прекрасен начин да превърнете стаята на вашето момиченце в едно кралство на мечтите. Снимките на този фототапет представят замък, разположен на фон на величествени планини и снежен пейзаж, който придава усещане за магия и приказност. Във въображението на децата, този замък може да бъде мястото на принцеси и рицари, на един прекрасен свят, където всичко е възможно.

Цветовете на този детски фототапет са синьо и зелено, което допълнително подчертава усещането за природата и мистиката. Златистите елени и сърнички в снимките придават допълнително усещане за приказност и природна красота.

Този фототапет е идеален за детски стаи, където децата могат да развиват своето въображение и да създават свои светове на мечтите. Освен красив, този фототапет е и изключително лесен за поставяне и подреждане. Ако искате да превърнете детската стая в кралство на мечтите, този фототапет е идеалното решение.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваните мастила с безвредни за малките дечица и няма да предизвикат алергии. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът?

Тапетите от категория Тапети за детска стая са създадени с много внимание към всеки детайл. Въображението и възприятието на децата се формират в съвсем ранна детска възраст за това и този тапет за детска стая на момиче - Замръзналото кралство, представя вълшебен свят, в който вашата дъщеря да създава своята интересна и приказна история. Неутралните цветове позволяват да бъде поставен в стая от смесен тип, а кой не обича интересните и мистериозни замъци?

Цена:
35 00 лв