Фототапет замръзналото кралство

Флис - Канаваца
Код wall874507
Колекция Art Gift Decor
5.00
802

Приказен фототапет за детска стая на момиче, с интересен голям замък върху снежни планински хълмове. Тапет в ментово зелено, бледо синьо и сиво, който несъмненео ще превърне стаята на ващата дъщеря в нейно приказно кралство.

5 поръчки за последните 17 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Отстъпка: - 20.00%
38 00 лв
30 40 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
19 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Безплатна визуализация за вашите стени

Заснемете участъка от стаята, където искате да поставите тапет. Качете вашата снимка чрез формуляра по-долу. Нашият дизайнерски екип ще създаде персонализирана интериорна визуализация безплатно според вашите предпочитания.

Моля, изпратете вашата снимка във формат jpeg, jpg, png. Големината на файла не трябва да надвишава 32 MB.

Мнения от клиенти

Люба Крумова

Благодаря за бързината и професионалниоста! Получих тапета, страхотен е! ????

Вилизара Христова

Благодаря Ви. Уникални профисионалисти. Точни, коректни.Качеството е страхотно. Все така и за в бъдеще с още повече успехи и щастливи клиенти.

Много съм доволна като отношение от екипа и от изработката

Ангел

Откакто монтирахме фототапета в стаята на сина ми, тя се превърна в неговото любимо място. Черно-бялата тема е перфектна, добавя уникален характер към стаята. Флис-канавацата се оказа много практичен избор - лесен за монтаж и страхот на допир. Също така много харесвам, че е лесен за почистване, което е голям плюс в юношеска стая.

Кремена

След дълго търсене на идеалния фототапет, най-накрая се спрях на "Пролет в планината" от Art Gift Decor за нашата спалня. Беше абсолютно правилният избор! Качеството на изображението е изумително, а стаята се чувства по-просторно и светло. Много съм доволна от лесната поддръжка на тапета, който се оказа и много устойчив на износване. Всеки, който влезе в стаята, веднага забелязва и възхвалява прекрасния фототапет.

K. Angelova

След дълго търсене на перфектния фототапет за нашата стая за гости, избрахме Нежен мрамор от Art Gift. Толкова е уютна и толкова много си я харесваме, че с мъжа ми търсим поводи за спор, само и само някой от нас да пренощува в нея :)

Nelly Koleva

Благодарим за страхотния тапет! Препоръчваме!

Весела Христова

Много съм доволна като отношение от екипа и от изработката на тапета.

Магдалена Надкова

Страхотни сте целият Ви екип. Много добра изработка. Препоръчвам Ви с две ръце!

Ралица Василева

Страхотни! Страхотни цени и много добро качество! Поръчах от чужбина за България и съм много доволна от обслужването и отношението на екипа. Отново бих избрала вас!

Ако търсите идеи за фототапет за детска стая, доверете се на нашите дизайнерски тапети изработени от Art-Gift. . С вълшебното изображение на фототапет Замръзналото кралство, ще направите интериорът в детската стая по-магичен и интересен за вашата дъщеря от всякога За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет замръзналото кралство?

Фототапетът за детска стая със замък е прекрасен начин да превърнете стаята на вашето момиченце в едно кралство на мечтите. Снимките на този фототапет представят замък, разположен на фон на величествени планини и снежен пейзаж, който придава усещане за магия и приказност. Във въображението на децата, този замък може да бъде мястото на принцеси и рицари, на един прекрасен свят, където всичко е възможно.

Цветовете на този детски фототапет са синьо и зелено, което допълнително подчертава усещането за природата и мистиката. Златистите елени и сърнички в снимките придават допълнително усещане за приказност и природна красота.

Този фототапет е идеален за детски стаи, където децата могат да развиват своето въображение и да създават свои светове на мечтите. Освен красив, този фототапет е и изключително лесен за поставяне и подреждане. Ако искате да превърнете детската стая в кралство на мечтите, този фототапет е идеалното решение.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваните мастила с безвредни за малките дечица и няма да предизвикат алергии. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът?

Тапетите от категория Тапети за детска стая са създадени с много внимание към всеки детайл. Въображението и възприятието на децата се формират в съвсем ранна детска възраст за това и този тапет за детска стая на момиче - Замръзналото кралство, представя вълшебен свят, в който вашата дъщеря да създава своята интересна и приказна история. Неутралните цветове позволяват да бъде поставен в стая от смесен тип, а кой не обича интересните и мистериозни замъци?

Отстъпка: - 20.00%
38 00 лв
30 40 лв