Фототапет за детска стая - Бухал

Флис - Канаваца
Код wall-s-12
5.00
694
Фототапет за детска стая - Бухал - свеж дизайн подходящ за апликация в детска стая от смесен тип. Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас.
3 поръчки за последните 18 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Отстъпка: - 8.00%
38 00 лв
34 96 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
13 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Безплатна визуализация за вашите стени

Заснемете участъка от стаята, където искате да поставите тапет. Качете вашата снимка чрез формуляра по-долу. Нашият дизайнерски екип ще създаде персонализирана интериорна визуализация безплатно според вашите предпочитания.

Моля, изпратете вашата снимка във формат jpeg, jpg, png. Големината на файла не трябва да надвишава 32 MB.

Мнения от клиенти

Моника

Фототапетът придаде нов живот на спалнята ни. Много сме щастливи с избора си.

Цветомира

Фототапетът направи офиса ни много по-приятно място за работа.

Виолина

Тапетите са невероятни! Лесни за поставяне и направиха стаята много уютна.

Илия

Прекрасно качество и лесен за поставяне.

Н.Василева

Тапетът е точно какъвто си го представях, с отлична изработка. Препоръчвам на всички!

Стефан

Наситени цветове, препоръчвам!

Мариян

Фототапетът е наистина уникален. Превърна стената в истинско произведение на изкуството.

Н. Георгиева

Чудесни цветове препоръчвам

Иванка Борисова

Чудесен фототапет

Donny Hristova

Детския фототапет, който поръчах напълно отговаря като нюанс на цвета и изображението. Много красив. Изключително любезни ( момичето на телефона, обясни ми точно какво да поръчам и начина на монтаж), много бързи и коректни. Пожелавам им още повече доволни клиенти!

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени. 

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапетът за детска стая Бухал?

Нашите детски фототапети са идеално решение за украса на стаята на момченце. Тапетът Бухал представя живописен горски пейзаж със снежно покрити дървета. В небето можем да видим голям, сив бухал, който плава свободно, заобиколен от игриви звездички, облачета и луната. Цветовата гама на тапета включва основно зелени, сиви и жълти нюанси, които създават спокойна и приятна атмосфера в стаята. Това прекрасно изображение на природата и съновидния пейзаж ще пренесе момчето в магически свят на приключения и въображение. Тапетът е подходящ избор за създаване на уютна и вдъхновяваща обстановка в детската стая.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този детски фототапет с горски пейзаж и бухал е подходящ за декорация на стаята на момченце. Цветовете включват зелено, сиво и жълто, създавайки спокойна атмосфера. Тапетът предлага вълшебна и приключенска обстановка, което го прави идеален за детска стая, където децата могат да се потопят в свят на въображение и игра.

ПОСЛЕДНО РАЗГЛЕЖДАНИ
Отстъпка: - 8.00%
38 00 лв
34 96 лв