Фототапет за детска стая - Веселото влакче

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-s35
5.00
794
Фототапет за детска стая - Веселото влакче, подходящ за апликиране в детска стая на момчеце. Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. 
5 поръчки за последните 14 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
12 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Луиза Воденичарска

Бързи ,коректни ,уникална изработка! Благодаря Ви за календарите и подаръците към тях!

Suzana Dimitrova

За втора година поръчвам календари и съм много доволна!Бързо изпълнение на поръчката,коректност и професионализъм + чудесни подаръци !!!

Здравка Иванова

Бърза и професионална изработка! Благодаря Ви за радостта, с която ни дарихте!

Ивелина Великова

Две поредни години поръчвам календари и винаги са изработени качествено и в срок. Доволна съм и препоръчвам.

Mariana Eftimova

Благодаря Ви, четвърта година ползваме вашите услуги. Благодаря Ви

Violeta Nikolova

Благодаря Art-gift за нашето Коледно боди! Надминахте очакванията ми за дизайн и срок за изпълнение! Светли празници Ви желая!

Димитрина Иванова

Коректно обслужване, добро качество и нормална цена. Благодаря Ви от сърце, че вече 3та година правите близките ми щастливи

Radostina Dimitrova

Много съм доволна от календара,страхотен е.

Veselka Traikova

Благодаря за бързата изработка и страхотно качество на календарите и за подаръците

Pavlina Avramova

Страхотни! Бързи,любезни, добри цени и качество!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапетът за детска стая Веселото влакче?

Този детски фототапет идеалното допълнение към детската стая на момче. Тапетът изобразява весело синьо влакче с два вагона. Влакчето е управлявано от сладко зайче, което държи в ръцете си знаменце, давайки усещане за приключение и забавление.

В другите вагони на влакчето можете да видите симпатични мечета, слонче, жираф, ленивец и панда. Тези привлекателни животни се превръщат в игриви спътници за вашето дете и създават весела и забавна обстановка в стаята.

Фонът на тапета е светло син цвят, което добавя свежест и жизненост към пространството. Това създава усещане за безкрайно небе и простор, което е подходящо за детска стая.

Този детски тапет е перфектен избор, който ще донесе радост и вълнение на вашето момче. Създайте магическа атмосфера и вълнуващо преживяване с този чаровен тапет за детска стая.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този тапет за детска стая е подходящ за момчета, които обичат железници и приключения. Със своите ярки цветове и забавни животни, той създава уютна и игрива обстановка. Тапетът е подходящ за детски стаи, детски градини или игрални помещения. Той ще вдъхнови въображението на децата и ще ги насърчи да създават свои истории и игри с влакчето и животните. Тапетът създава весело и щастливо пространство, което децата ще обичат и се радват да прекарват време в него.

Цена:
38 00 лв