Фототапет за детска стая - Вълшебен еднорог

Флис - Канаваца
Продуктов код wallMS31
Колекция Art Gift Decor
5.00
794
Фототапет за детска стая - Вълшебен еднорог, подходящ за апликация в детска стая на момиче. Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като в процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас.
 
1 поръчка за последните 4 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
13 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Emily Ivanova

Огромна благодарност към целия екип. Всичко е много красиво, изключително бързо дойде . Благодаря ви за допълнителните подаръчета към поръчката. Весели празници!

Даяна Георгиева

Изключително много съм доволна от покупката си от вас! Благодарим за коректността, точността и бързината! Качеството и изработката също са на високо ниво! ☺️

Елина Телбийска

Благодаря ви за прекрасните календари,отлично качество,цена и обслужване!!!

Диляна Далакова

здравейте, получих карендарите си днес. Страхотни както винаги Благода!

Gergina Georgieva

Благодаря ви много за прекрасните календари страхотни сте. Благодаря ви и за бързата поръчка.Весели празници

Slavka Manova

Невероятни календари и подаръци! Уникално бързо изпълняване на поръчката! Страхотни сте! Браво!

Женя Йорданова

Много съм доволна от услугите! Препоръчвам!

Nadq Stoqnova

Страхотни сте!!!! Благодаря

EM Koleva

Получих поръчката си. Календарите са прекрасни! Благодаря и за бързата изработка и доставка!

Manuela Ananieva

Изключително коректни! След като от 6 други страници ми отказаха да направят щампата, която поисках, Art-Gift поеха ангажимента. Тениската е още по-страхотна, от колкото си мислех, че може да стане! А рожденика си получи щампата, за която вече мислех, че няма как да стане. Благодаря ви!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.  Готовия фототапет вие  получавате на ленти с максимална ширина по 1.26м., което го прави изключително лесен за монтаж. 

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапетът за детска стая Вълшебен еднорог?

Тапетът за детска стая Вълшебен еднорог създава магично и вълшебно усещане в стаята на момиченцето ви. На тапета са изобразени три еднорога, които летят в небето, балоните, които държат, ги карат да изглеждат още по-магични и интересни. Един еднорог седи на зелена полянка в центъра, около него се има много розови и сини пеперуди. Цветовете на този приказен детски тапет са ярки и наситени - жълто, розово, зелено и синьо, което създава животворяща и радостна атмосфера в стаята на детето. Това прекрасно изображение се превръща в прозорец към мечтите на малката принцеса, като съчетава еднорозите, пеперудите и ярките цветове, за да внесе чар и вълшебство в нейното пространство.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този детски тапет с еднорози и пеперуди е подходящ за декориране на детската стая на момиченце. Той ще създаде вълшебна и приказна обстановка, изпълнена с ярки цветове и магия. Тапетът е идеален за всякакъв вид интериор, независимо дали стаята е малка или по-голяма. Той може да се комбинира с други декоративни елементи, мебели и аксесоари, за да създаде пълноценно пространство, където детето може да се радва на игрите и фантазиите си.

Цена:
38 00 лв