Фототапет за детска стая - Дирижабли и балони

Флис - Канаваца
Продуктов код wallMS35
Колекция Art Gift Decor
5.00
794

Фототапет за детска стая - Дирижабли и балони 

5 поръчки за последните 4 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
5 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Даниела Трифонова

Благодаря ви за коректното и професионално обслужване! Календарите са страхотни, за пета поредна година използвам вашите услуги.

Stefaniq Mihailova

Страхотни календари и подаръци ❤️ Отново ще ви ползвам услугите ❤️

Тони Георгиева

Благодаря за прекрасните календари и подаръците към тях. Страхотна изработка и експресна доставка. Весели празници!

Silviya Fakalieva

Много професионално изпълнена поръчка за календари, препоръчвам!

Цвети Руйнина

Невероятни сте! Календарите пристигнаха много бързо и качеството е супер. Благодаря и за подаръците към тях. За в бъдеще ще пазарувам само от вас

Инчето Стойчева

Много съм доволна добро обслужване.

Elmira Raifova

Добро качество и бързо обслужване. Имах специални изисквания, които бяха изпълнени без забележка! Благодаря :)

Neshe Emetieva - Tahirova

Страхотно качество, много бърза доставка, коректни, със сигурност ще се възползвам и за напред от вашите услуги. Успех!

Павлина Минкова

За поредна година, перфектна работа и страхотни подаръци. Благодарим Ви! Успех и през новата година

Nadq Dineva

Много красиви календари!Чашите също!Благодаря ви!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift.  За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Дирижабли и балони?

Детският тапет, който ще превърне стаята на вашето дете в вълшебно място, представлява едно универсално и вълнуващо произведение. Неговият дизайн включва високи планини, които се издигат в далечното небе, превръщайки стаята в истинска приказка. Но нещо още повече привлича вниманието - балони с горещ въздух и дирижабли, които свободно летят над планините.

Цветовата палитра на тапета включва нежни и успокояващи нюанси от бежово, кремаво и сиво. Бежовият фон придава топлина и уют, създавайки усещане за спокойствие в стаята. Кремавите и сивите акценти се преливат по-нежно, добавяйки дълбочина и мекота към общия вид.

Този универсален детски тапет е подходящ за всяко дете, независимо от възраст и пол. Той предлага много възможности за игра и развитие на въображението, докато вървят на пътешествие с въздушните съдове над величествените планини. В детската стая тапетът ще създаде усещане за приключение и ще вдъхнови малкото пътешественици да създават свои истории и фантазии.

Тапетът с високите планини, балоните с горещ въздух и дирижаблите в бежово, кремаво и сиво е идеален начин да пренесете детската стая във вълшебно и вълнуващо пространство, което ще вдъхнови вашето дете да се развива и играе с неограничената си креативност.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът?

Този универсален детски тапет с високи планини, летящи балони и дирижабли в нюанси от бежово, кремаво и сиво е подходящ за всяка детска стая. Неговият магически дизайн ще внесе усещане за приключение и вълнение, независимо от възрастта на детето. Тапетът създава пространство за развиване на въображението и игра, като същевременно придава уют и спокойствие на стаята. Независимо дали сте родител на малък мързеливец или мечтател, този тапет е идеален избор за създаване на вълшебно и вдъхновяващо място.

Цена:
38 00 лв