Фототапет за детска стая - Забавления в небето

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-s-006
5.00
794

Уникален Фототапет за детска стая – Забавления в небето , подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

4 поръчки за последните 13 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
7 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Сиана Иванова

Високо качество, коректност и бързина. Благодаря ви много за професионализма ☺️

Toni Ilieva

Огромен избор от най-различни подаръци/стоки. Поръчах гравирани дъски за деца по метода на монтесори и останах очарована от бързо изпълнената поръчка и качеството на изработка... Харесва ми ,че в сайта им всичко е подредено и лесно можеш да намериш това,което търсиш...

Г. Костадинова

Бързина, коректност и добро отношение

Владислава

Много съм доволна, отлична изработка и изпълнение, препоръчвам

Емилия Енева-Капацинова

Благодарим от сърце за бързото изпълнение на поръчката! Изключително добро качество, обслужване и отношение! Препоръчвам!

Полина Христова

Поръчвам за втора година от календарите. Доволна съм от качеството. Бърза изработка и удобна доставка. Подаръците, които получихме също са много хубави. Благодаря!

Malinka Sherinova

Качествени продукти и страхотно бързо обслужване.Препоръчвам!

Мими Буйнукова

Благодаря за календарите,страхотни са!

Galya Petkova

Изключително коректни! Всичко е страхотно!

Buyki Bub

Благодаря!Супер бързи и точни.
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапетът Забавления в небето?

Представяме ви един чудесен детски тапет, създаден специално за момченца и подходящ за техния уютен малък свят. Този тапет за детска стая внася вълшебството на небесните въздушни пространства, вдъхновяващо малките изследователи и мечтатели.

Основният мотив на тапета е въздушното пътешествие със самолетче и весели балони. Във въздуха летят малки мечета и симпатична лисичка, които даряват стаята със сърцеразпалваща игривост. Техните невероятни приключения разпръскват радост и вълнение на всяко момченце, което ще се наслади на този чудесен тапет.

Цветовете, използвани в дизайна, са ярки и разнообразни. Зеленото, синьото, розовото и кафявото създават жизнерадостен ефект в стаята. Около балоните се преплитат жълти звездички и пухкави облачета, които допълват сцената и я правят още по-магична.

Не само визуалната страна на този тапет е вълнуваща, но и качеството му е изключително. Използваните материали и технологии гарантират наситеност на цветовете и дълготрайна издръжливост с течение на времето. Така вашето момченце може да се наслаждава на тази магическа атмосфера в стаята си през дълги години.

Този детски тапет създава уникална и вълшебна обстановка в детската стая на вашето момченце. Той възприема сънищата и фантазиите на децата и ги пренася в света на вълшебството и въображението. Със своите ярки цветове и очарователни мотиви, тапетът създава вдъхновяващо пространство, в което вашето момченце може да се чувства щастливо и свободно да изследва небесата.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този прекрасен детски тапет е идеален за детската стая на вашето момченце. Създаден с мисъл за тяхното уютно пространство, тапетът внася вълшебството на небесните простори и вдъхновява малките изследователи и мечтатели. С ярките цветове и очарователните мотиви, тапетът създава уникална обстановка, която подпомага развитието на детското въображение и сънища. Издръжливите материали и качеството на тапета гарантират, че вашето момченце ще може да се наслаждава на тази магическа атмосфера в своята стая през дълги години.

Цена:
38 00 лв