Фототапет за детска стая - Зелена карта на света

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10076143
5.00
794

Фототапет Зелена карта на света е чудесен образователен и забавен елемент за всяка детска стая. На него е изобразена световната карта в анимационен стил, в който всеки континент бива представен е представен с характерни за региона животни и природни символи. Цветовата палитра е свежа и ярка, доминирана от различни нюанси на зелено, което подчертава природната тематика. Континентите са обозначени със забавни и образователни икони, а  океаните са изобразени с морски животни и вълни, което придава живост и динамика на дизайна.
3 поръчки за последните 8 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
17 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Krasimira Slavcheva

Блатодаря ви за перфекционизма, впечатлена съм от вашата креативност и бързо изпълнение на поръчката ми! Отново бих ползвала вашите услуги, при това с най-голямо удоволствие! Бъдете здрави и успешни!

Николета Георгиева

Супер качество и бърза изработка! Препоръчвам!

Boryana Vasileva

Получих календарите+подаръците=чудесни са!Благодаря ви.

Zornica Petrova

Благодарим за календарите!Страхотни са!Подминахте очакванията ни ❤

Славка Плахова

Благодаря за красивите календари и подаръците. Страхотни са. Бързо и качествено обслужване. Коректни и отзивчиви.

Radmila Neykova

Бърза изработка, добра комуникация и лесна платформа за поръчка, цената също е много добра.

Ели Малката

Преди малко си взехме календарчето❤️❤️❤️и за пореден път-всичко е вълшебно и красиво Препоръчвам ви под път и над път До скоро

Ralica Vasileva

прекрасни календари с високо качество и страхотни бодита за въниците

Petya Vasileva

Страхотни! Бърза изработка :) благодаря

Антоанета Божилова

Здравейте,днес получих календарите.Изумена съм колко бързо станаха готови.Страхотни са!Много,много ви благодаря :)
Допълнителна информация

За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапетът за детска стая - Зелена карта на света?

Тапет за детска стая на момчета, които обичат да изследват света около тях. Тапетът има красива зелена карта на света върху син фон, която е изобразена с ярки и живи цветове - зелено, синьо и светло кафяво. На картата можете да видите всички континенти, както и множество животни, които обитават тези места.

Това е чудесен начин да се насърчава любопитството и образованието на децата, като същевременно им се предоставя красив и интересен интериор на стаята им. Тапетът е лесен за поставяне и ще добави уют и цветност към всяка детска стая. Комбинацията от зелен и син цвят създава усещане за спокойствие и хармония, което е идеално за спалнята на детето. Всичко това го прави страхотен избор за родители, които искат да превърнат стаята на своето дете в място за учене, забавление и почивка.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този тапет е подходящ за деца, особено за момчета, които обичат да изследват света и да учат нови неща. Той е подходящ за деца на различни възрасти, но най-добре би се вписал в стаята на дете в начална училищна възраст. Тапетът е идеален за родители, които искат да превърнат стаята на своето дете в уютно място, където те да се чувстват комфортно и да се забавляват. Освен това, той е подходящ и за учебни стаи, детски центрове или забавни паркове, където може да бъде използван за декорация.

Цена:
38 00 лв