Фототапет за детска стая - Котенца в люлки

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10212409
5.00
794
Фототапет за детска стая - Котенца в люлки, подходящ за апликация в детска стая от смесен тип (момче/момиче). Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като в процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас.
1 поръчка за последните 20 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
13 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Rusiana Taneva

Точни, коректни, работещи с внимание към всеки детайл! Препоръчвам!

Милена Тинова

Благодарим за красивите календари, подаръците към тях и бързата доставка!

Грациела

Страхотно качество и обслужване. Бързи и коректни. За втора поредна година ползвам услуги и смятам да се възползвам и за напред. Препоръчвам с две ръце ! Пожелавам ви само успехи

Сибел Ангел Стилиян

Много ви благодаря за хубавите календари и за подаръците от ваша страна. Перфектни са

Венета Огнянова

Благодаря Ви за хубавите календари, както и за бързата изработка

Svetlana Petrova

Много съм доволна и от обслужване, отношение, качество... Всичко е на високо ниво. Страхотни сте! Удоволствие е да се работи с Вас!

Любомира Раднева

Страхотни календари! Бързина и коректност!

Evgeniya Stoilova

Благодаря, календарите са страхотни!!!

Violeta Peneva

Благодаря за чудесните календари и подаръци! Бързо и качествено обслужване. Ще продължавам да използвам услуги ви! Весели празници!

Мимка Георгиева

Много сме доволни,втора година Ви се доверяваме! Уникални,бързи и коректни!���
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Котенца в люлки?

Фототапетът "Котенца в люлки" представлява уникален дизайн, подходящ както за момчета, така и за момичета, създавайки прекрасна атмосфера в детската стая. На тапета за бебешка стая са изобразени четири котенца, които се люлеят в различни форми на люлки. Този детален и реалистичен дизайн ще привлече вниманието на детето и ще го отведе в свят на мечти и въображение. Всяко коте е изразено с изразителни черти и кокетни пози, които придават допълнителен очарование на тапета.

Завитите клонки около люлките са украсени със свежи, зелени листенца, които допринасят за приятната атмосфера на природа и живот в стаята. Тези детайли добавят изключителност и уют към общия вид на тапета.

Фонът на тапета за стая на момиченце е изчистен и стилно оформен с триъгълници в светло син и бежов цвят, което придава допълнителен акцент и структура на дизайна. Това също подчертава ярките и жизнени цветове на котенцата и листенцата.

Със своята дълбочина, красиви цветове и весел дизайн, фототапетът "Котенца в люлки" е идеален за създаване на магическа обстановка в детската стая. Той ще вдъхнови детското въображение и ще създаде усещане за игра и радост, осигурявайки същевременно комфортно и приятно пространство за вашето дете да отрасне и се развива.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този уникален дизайн на фототапета "Котенца в люлки" е подходящ за всяка детска стая, независимо от пола на детето. Той създава магическа и игрива обстановка, която ще вдъхнови въображението на детето и ще му предостави уютно пространство за игра и развитие.

Цена:
38 00 лв