Фототапет за детска стая - Коте космонавт

Флис - Канаваца
Код wall10742440
5.00
694
Фототапет за детска стая - Коте космонавт, подходящ за апликация в детска стая на малко момче. Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. Разновидностите на основата за печат са делят на две основни групи  - тапети на флис основа и такива на хартиена. Спрямо избраната медия може да бъде добавен  съответен релефен слой, с който визията на дизайна ще бъде изцяло завършена.
 
2 поръчки за последните 2 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Отстъпка: - 8.00%
38 00 лв
34 96 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
17 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Безплатна визуализация за вашите стени

Заснемете участъка от стаята, където искате да поставите тапет. Качете вашата снимка чрез формуляра по-долу. Нашият дизайнерски екип ще създаде персонализирана интериорна визуализация безплатно според вашите предпочитания.

Моля, изпратете вашата снимка във формат jpeg, jpg, png. Големината на файла не трябва да надвишава 32 MB.

Мнения от клиенти

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift.  За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапетът за детска стая Коте космонавт?

Сред нашите интересни идеи за детски тапет, този дизайн с Коте космонавт е идеален избор за детската стая на момче. В центъра на тапета има очарователно котенце космонавт, облечено в скафандър, което веднага привлича вниманието. Около него са разположени ярки планети и светещи звезди, които създават вълнуваща космическа атмосфера.

Цветовата комбинация на тапета е в основно синьо и жълто, което допринася за игривостта и живостта на дизайна. Синият цвят подчертава усещането за безкрайно пространство и дълбочина, докато жълтият цвят добавя топлина и радост. Тази комбинация създава вълнуваща и вдъхновяваща обстановка, подходяща за детска стая.

Тапетът с котенце космонавт ще превърне стаята в място на въображение и приключения, където вашето дете може да създава свои собствени истории и да открива тайнствения свят на космоса. Със своите интересни мотиви и ярки цветове, този тапет е перфектно допълнение към детската стая на момчето ви.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този тапет с котенце космонавт е подходящ за декориране на детски стаи, особено за момчета. Може да се използва в домашни детски стаи, детски градини, яслени групи или детски центрове. Той ще добави игрив и вълнуващ акцент към пространството и ще вдъхнови детето да се забавлява и да развива своето въображение.

Този дизайн е особено подходящ за тези, които се интересуват от космоса, планетите и научно-фантастични истории. Съчетанието от синьо и жълто създава свежест и радост, които са идеални за детски стаи. Независимо дали става въпрос за малки деца или по-големи деца, този тапет може да внесе доза вълнение и удоволствие в техния простор.

.

ПОСЛЕДНО РАЗГЛЕЖДАНИ
Отстъпка: - 8.00%
38 00 лв
34 96 лв