Фототапет за детска стая - Коте космонавт

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10742440
5.00
794
Фототапет за детска стая - Коте космонавт, подходящ за апликация в детска стая на малко момче. Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. Разновидностите на основата за печат са делят на две основни групи  - тапети на флис основа и такива на хартиена. Спрямо избраната медия може да бъде добавен  съответен релефен слой, с който визията на дизайна ще бъде изцяло завършена.
 
2 поръчки за последните 20 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
8 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Gergana Dimitrova

За поредна година се доверям на тези прекрасни хора и пак успяха да ми покажат какво е професионализъм. Благодаря за качественото и бързо изготвяне на поръчката. Успях да зарадвам и тази година близките си с хубави календари и подаръци. Успешна нова година♥️

Bilyana Iotova

За 3-та година се доверяваме на Art-Gift,страхотна изработка,добро качество и най-вече добро отношение.Препоръчвам с две ръце.

Milena Mladenova

Дъщеря ми поръча календари ,бяха изработени страхотно. Със сигурност отново ще използваме вашите услуги. ❤️❤️❤️

Daniela Ivanova

Страхотни сте. Бърза работа адекватна реакция. Коректно отношение. Перфектна изработка Изключително доволна съм. Благодаря ви !!!

Dima Lambova

Прекрасни са подаръците! Перфектни са в изработката, качеството бързината, всичко!

Евгени П.

Уникални са. Силно препоръчвам

Г. Костадинова

Бързина, коректност и добро отношение

Несрин Ахмедова

Много сме доволни, отлично обслужване

Kristina Hristowa

Много съм доволна. Прекрасно отношение, бързо и качествено обслужване ! Прекрасни подаръци. Горещо препоръчвам ❣️

Антония Карабашова

Много съм доволна от всичко, което съм поръчала! Професионалисти!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift.  За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапетът за детска стая Коте космонавт?

Сред нашите интересни идеи за детски тапет, този дизайн с Коте космонавт е идеален избор за детската стая на момче. В центъра на тапета има очарователно котенце космонавт, облечено в скафандър, което веднага привлича вниманието. Около него са разположени ярки планети и светещи звезди, които създават вълнуваща космическа атмосфера.

Цветовата комбинация на тапета е в основно синьо и жълто, което допринася за игривостта и живостта на дизайна. Синият цвят подчертава усещането за безкрайно пространство и дълбочина, докато жълтият цвят добавя топлина и радост. Тази комбинация създава вълнуваща и вдъхновяваща обстановка, подходяща за детска стая.

Тапетът с котенце космонавт ще превърне стаята в място на въображение и приключения, където вашето дете може да създава свои собствени истории и да открива тайнствения свят на космоса. Със своите интересни мотиви и ярки цветове, този тапет е перфектно допълнение към детската стая на момчето ви.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този тапет с котенце космонавт е подходящ за декориране на детски стаи, особено за момчета. Може да се използва в домашни детски стаи, детски градини, яслени групи или детски центрове. Той ще добави игрив и вълнуващ акцент към пространството и ще вдъхнови детето да се забавлява и да развива своето въображение.

Този дизайн е особено подходящ за тези, които се интересуват от космоса, планетите и научно-фантастични истории. Съчетанието от синьо и жълто създава свежест и радост, които са идеални за детски стаи. Независимо дали става въпрос за малки деца или по-големи деца, този тапет може да внесе доза вълнение и удоволствие в техния простор.

.

Цена:
38 00 лв