Фототапет за детска стая - Куче в самолет

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10767980
5.00
794
Фототапет за детска стая - Куче в самолет подходящ за апликация в детска стая на момче. Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. Разновидностите на основата за печат са делят на две основни групи  - тапети на флис основа и такива на хартиена. Спрямо избраната медия може да бъде добавен  съответен релефен слой, с който визията на дизайна ще бъде изцяло завършена.
 
3 поръчки за последните 20 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
6 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Penka Peneva

Прекрасно изработени календари, точно, бързо и коректно доставени!

Emiliq Lilqnova

Много бързи и точни в изпълнението на поръчката.Благодаря ви!

Nina Emilyanova

Професионално отношение. Подаръкът, който поръчах, беше точно това, което очаквах. Впечатли ме, че се съобразиха със срока, в който ги помолих да е готов, така че пристигна навреме за рождения ден.

Zornica Petrova

Благодарим за календарите!Страхотни са!Подминахте очакванията ни ❤

Julieta Todorova

Много съм доволна от поръчката! Благодаря ви!

Надя Антонова

Изключително коректни и отзивчиви. Прекрасно отношение и добро качество. Препоръчвам ги. Благодаря на цялата фирма за изработените материали

Jivka Dineva

Много професионално отношение от приемането до изпълнението на поръчката. Благодарности,че направихте коледната ми изненада възможна!

Adriana Nikolova

За трета поредна година поръчвам календари от вас. Мило отношение, бърза работа и добра изработка!

Bojidara Dimitrova

Днес пристигнаха календарите, които поръчахме! Бърза доставка, изработени добре, много сме доволни! Бихме поръчали пак! :)

Miroslava Vladova

много бърза поръчка благодаря ви
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. Чудесно допълнение към интериорната декорация на вашия дом, офис, хотел и др. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапетът за детска стая Куче в самолет?

Този весел детски тапет представлява очарователна и забавна декорация за момчешка стая. Фонът на тапета е в светло син цвят, което придава усещане за спокойствие и хармония. Визуалните елементи на тапета са изключително живописни и включват планини с покритие от снежни върхове, които създават усещане за приключение и изследване. В небето се виждат весели облачета, зезди и дъга, които придават игривост и магия на цялостната атмосфера.

Централният елемент на тапета е сладко кафяво кученце, което лети в самолет. Това добавя вълнуващ и фантазиен акцент в детската стая, въздействайки на детската въображение и стимулирайки творческото мислене. Следващият елемент е луната, която създава усещане за тайнственост и приказно настроение.

Тапетът предлага красива и интересна комбинация от природни и фантастични елементи, които ще създадат уютна и вълнуваща атмосфера в детската стая на момчето. Това пространство ще предизвика усещане за приключение, мечтателност и въображение, като едновременно с това запазва свежия и спокоен характер на светло синия фон. Тапетът е идеален избор за създаване на уникална и вълнуваща обстановка, която ще вдъхновява и радва вашето момче.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този тапет за детска стая е подходящ за декориране на стая на бебе или по-голямо момченце. Съчетаващ природни и фантастични елементи, той ще създаде уютна и вълнуваща обстановка в детската стая. Подходящ е за домове, детски сгради, детски стаи в детски градини или училища. Тапетът ще вдъхнови детската въображение и ще добави игривост и магия в пространството, съчетавайки синия фон с живописните елементи като планини, самолет, кученце, луна, дъга и облачета.

Цена:
38 00 лв