Фототапет за детска стая - Летящи животинки

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10161209
5.00
794
Фототапет за детска стая - Летящи животинки, подходящ за апликация в помещения от смесен тип (момче/момиче). Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като в процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. Разновидностите на основата за печат са делят на две основни групи  - тапети на флис основа и такива на хартиена. Спрямо избраната медия може да бъде добавен  съответен релефен слой, с който визията на дизайна ще бъде изцяло завършена.
 
1 поръчка за последните 11 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
6 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Михаела Петрова

Получих едни прекрасни календари с подаръци и чудесно качество, въпреки че снимките не са професионални. Благодаря ви! Препоръчвам с две ръце!

Elena Derebeeva

Отлично качество и изработка, много отзивчиви и любезни. Страхотни подаръчета към поръчката. Бърза изработка.

Милена

Качество, коректност и бърза доставка!

Julieta Todorova

Много съм доволна от поръчката! Благодаря ви!

Ина Стевасарева

Благодаря за страхотните календари!За втора година поръчвам,точни и коректни!

Инчето Стойчева

Много съм доволна добро обслужване.

Виляна Цачева

Направих поръчка на бебешко боди, което ми трябваше до определена дата, казаха, че ще ми го доставят навреме, а като питах какво става с поръчката ми, тя дори не беше приета. Изключително несериозно отношение!

Marina Mircheva

Бързо и качествено обслужване. Препоръчвам :)

Gabriela Radeva

Получих календарите си. Изключително доволна съм, отново бих ги поръчала при Вас!

Росица Динева

Продуктите, които предлагате са страхотни! Препоръчвам с две ръце!!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. Чудесно допълнение към интериорната декорация на вашия дом, офис, хотел и др. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапетът за детска стая Летящи животинки?

Този фототапет е перфектното решение за детска стая на момченце. Съчетава синьо и жълто, което придава усещане за щастие и игривост в стаята. Мотивът на тапета е "Летящи животинки" - лисица, жираф и пингвинчета, които летят с балони и дирижабли. Това е забавна и креативна идея, която ще впечатли момчето и ще го зареди с положително настроение. Животинките са изобразени нарисувани в ярки цветове, което ги прави още по-привлекателни за децата. Тапетът е изработен от висококачествени материали, които осигуряват дълготрайност и здравина на продукта. С този фототапет, стаята на момчето ще бъде място за игра, учене и откриване на нови неща.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този фототапет за детска стая на момче, е изключително подходящ, независимо от възрастта му. Мотивът на "Летящи животинки" е забавен и креативен, което ще направи стаята на момчето привлекателна и уютна. Цветовете синьо и жълто придават усещане за щастие и радост, което е идеално за детска стая. Фототапетът може да бъде използван като акцентна стена или да покрие цялата стая, в зависимост от желанието на родителите и размерите на стаята. Независимо от избора, този фототапет ще направи стаята на момчето уютна и забавна.

Цена:
38 00 лв