Фототапет за детска стая - Малки динозавърчета

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10765635
5.00
794
Фототапет за детска стая - Малки динозавърчета, подходящ за апликация в детска стая на момиче в ранна възраст. Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като в процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. Разновидностите на основата за печат са делят на две основни групи  - тапети на флис основа и такива на хартиена. Спрямо избраната медия може да бъде добавен  съответен релефен слой, с който визията на дизайна ще бъде изцяло завършена.
 
1 поръчка за последните 15 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
7 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Emiliq Todorova

Много съм доволна от изработката на табелата за стая.Точни и коректни. Препоръчвам на 100%!!!

Александра

Много съм доволна!

Преслава

Бърза реакция, бодито е чудесно.

Диляна Далакова

здравейте, получих карендарите си днес. Страхотни както винаги Благода!

Христина Д. Караколева

Благодаря за прекрасните календари, коректно и перфектно отношение!

Гергана Траянова

Получих календарите, страхотни са, благодаря и продължавайте да творите

Магдалина Пешева

Страхотно и коректно обслужване!

Катето Колова

Винаги бързи коректни, винаги с грижа и внимание към клиентите си. За поредна година поръчвам календари и винаги оставам доволна.

Даниела Демирева

Календарите са страхотни. По красиви от колкото очаквах.

Ирина Енчева

Изключително съм доволна,календарите са страхотни,а изработката бърза
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапетът за детска стая Малки динозавърчета?

Тапетът за детска стая на момиченце Малки динозавърчета е наситен със сладки и игриви елементи, които със сигурност ще заредят пространството с весело настроение. Той представлява усмихнати динозавърчета в розов цвят, украсени с панделки и корконки. Тези живописни детайли добавят женственост и детска магия на общото излъчване на стаята.

Розовият цвят на динозавърчетата придава нежност и сладост на тапета, което го прави подходящ избор за детска стая на момиче. Динозавърчетата с усмивки на лицата си създават приятна и дружелюбна атмосфера, която ще привлича вниманието на детето и ще го вдъхновява за игра и въображение.

Добавените панделки и корконки придават допълнителна изтънченост и декоративност на тапета. Те се съчетават перфектно с розовите динозавърчета и добавят финишен щрих към общата композиция.

Този тапет е идеален за създаване на забавна и мечтана атмосфера в детската стая на момиче. Ще създаде уютно пространство, което детето ще обича и което ще го вдъхновява да развива своето въображение и креативност.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Тапетът с усмихнати динозавърчета в розов цвят с панделки и корконки е подходящ за декориране на детски стаи, по-специално за стаи на момичета. Той е идеален за малки принцеси, които обичат сладки и игриви мотиви.

Този тип тапет може да бъде поставен в детски стаи в домове, но също така може да бъде използван и в детски градини, ясли, детски центрове или други обществени места, където е необходима детска и игрива атмосфера.

Тапетът с усмихнати динозавърчета е подходящ за стаи с различни тематики, свързани с животни, природа или фантазия. Той може да се комбинира с други декоративни елементи, мебели и аксесоари, които създават хармонична и забавна обстановка.

Важно е да се отбележи, че изборът на тапет зависи от личните предпочитания и стиловите предпочитания на родителите и детето. Всеки може да избере тапет, който отразява неговата индивидуалност и творческия му вкус.

Цена:
38 00 лв