Фототапет за детска стая - Мечета

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10369703
5.00
794
Фототапет за детска стая - Мечета, подходящ за апликация в детска стая от смесен тип (момче/момиче). Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като в процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. Разновидностите на основата за печат са делят на две основни групи  - тапети на флис основа и такива на хартиена. Спрямо избраната медия може да бъде добавен  съответен релефен слой, с който визията на дизайна ще бъде изцяло завършена.
 
1 поръчка за последните 4 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
4 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Марияна

Перфектно и експресно обслужване с грижа към всеки детайл. Благодаря, че правите специалните поводи още по-красиви!

Marina Kirilova Olteanu

Въпреки хилядите ми изисквания и дори промени в езика, изработката е страхотна , много бърза и точно така, както я исках ! Препоръчвам с две ръце

Jivka Naidenova

Който разбира при подаръци Art-Gift се спира.

Айгюл Сезгин Кърш

Получих календарите! Много съм доволна!

Reni Aleksandrova

Поръчах си трисекционни календари на които снимките са с ужасно качество машината ви ги е изкарала замацани и зелени а съм вадила от същите снимки и са си с перфектно качество!

Ludmila Momchilova

Получих календарите. Страхотни са! Бързи и точни услуги!! Много благодаря!

Reneta Toshkova

На живо са както на картинката, без избледняване на цветовете! Препоръчвам!

EM Koleva

Получих поръчката си. Календарите са прекрасни! Благодаря и за бързата изработка и доставка!

Валерия Гешева

Изключително бързи и коректни :) Благодарим ви за хубавото боди

Manuela Ananieva

Изключително коректни! След като от 6 други страници ми отказаха да направят щампата, която поисках, Art-Gift поеха ангажимента. Тениската е още по-страхотна, от колкото си мислех, че може да стане! А рожденика си получи щампата, за която вече мислех, че няма как да стане. Благодаря ви!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапетът за детска стая Мечета?

 

Фототапетът за детска стая "Мечета" е перфектен избор както за стая на момченце, така и за момиченце, както и за смесен тип стая. Той представлява нежен и магически дизайн, който създава усещане за приказно и приятно пространство за вашето дете.

Цветовете на тапета за детска стая на момиченце са изключително хармонични и включват меки пастелни тонове от розово, зелено и оранжево. Тези нюанси допринасят за усещането за спокойствие и комфорт, създавайки свежа и приятна атмосфера в стаята.

Изображението на мечетата вършищи различни занимания е очарователно и добре изпълнено. То въвлича детето в свят на игра и въображение, като ги показва в приятни ситуации и интеракции. Този мотив ще вдъхнови вашето дете и ще му помогне да развива въображението си и да се забавлява в стаята си.

Фототапетът "Мечета" е идеалното допълнение към детската стая, като съчетава красота, нежност и игривост. Той ще създаде уютна обстановка, в която вашето дете може да расте и да се развива с удоволствие.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Фототапетът с мечета е подходящ за всякакъв вид детски стаи, независимо дали са за момченца, момиченца или смесен тип стая. Той е универсален и може да се впише в различни стилове на декорация.

Този тапет е идеален за детските стаи, защото създава усещане за радост, игривост и приказност. С мотива на мечетата, детето ще се наслаждава на интересни и забавни истории, докато развива въображението си.

Цена:
38 00 лв