Фототапет за детска стая - Мече и лисиче

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-MS-0-5
5.00
794

Фототапет за детска стая - Мече и лисиче е подходящ за апликация в детска стая от смесен тип (момче/момиче). Изображението позволява да запознаете вашето детенце с  животните още в ранна детска възраст и да бъдат включени в различни игри. Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като в процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. 

1 поръчка за последните 24 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
17 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Борислава Щърбева

Страхотни сте страшно съм доволна от календарите. Препоръчах ви и на мой приятели

Ивалена Вълчева

Много любезни, обясняват до точност, за да няма недоразумение.

Ели Трайкова

Бързи, точни и коректни. Страхотни календари, благодаря за подаръците :) !

Клавдия Колева

Страхотни календари и ключодържатели. Качеството е супер. Препоръчвам!

Borislava Kostova

Благодаря за календарите и подаръците. Страхотни са и точно навреме за новата година. Весели празници

Rosi Grigorova

За трета поредна година използвам услугите на Art gift. Изключително много съм доволна от качество,бързина и комуникация. Страхотни са!

Yuliya Skarlatova

Вече трета година поръчвам календари и съм супер доволна. Качество, коректност и бързо обслужване. Благодаря! Препоръчвам с две ръце!

Даниела Демирева

Календарите са страхотни. По красиви от колкото очаквах.

Miroslava Vladova

много бърза поръчка благодаря ви

Iliyana Mihaylova

Изключителен професионализъм! Бързо и коректно обслужване, прекрасна изработка!!!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени. 

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет за детска стая - Мече и лисиче ?

Детски тапет - Мече и лисиче, е един чудесен начин да превърнете стаята на вашето дете в магично и забавно кътче. Тапетът предлага горско изображение, пълно със завладяващи горски животни, които съживяват цялата стая.

В тази дива и вълшебна горска среда, вашето дете ще се почувства като част от една невероятна приказка. Той може да срещне лисиче, което крие между дърветата, докато мечето прекрачва реката. А кой може да откаже да се покатери на въздушен балон, който се носи в небето? Този детски елемент придава на тапета изключителна игривост и въображение.

Цветовете на тапета са весели и топли. Оранжевото, бежовото, кафявото и зеленото допълват естествената атмосфера на гората и добавят уют и спокойствие в стаята. Тези цветове създават топла и приятна обстановка, която ще помогне на вашето дете да се почувства комфортно и уютно.

Този тапет е идеален за всяко детско помещение, независимо дали става дума за момче или момиче. Вълшебната горска сцена и населението й ще вдъхновят детето да развива своето въображение и да се наслади на игрите и приключенията си.

Придайте на стаята на вашето дете уникална привлекателност и вълшебство с този красив тапет. Той ще предложи не само красиво декориране на стените, но и стимулираща обстановка за игра и фантазия.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този тапет е подходящ за всяка детска стая, независимо дали е за момче или момиче. Също така, може да бъде използван в спалня или детска градина, създавайки магична атмосфера и вдъхновение за децата. Съчетавайки горско изображение, горски животни и ярки цветове, този тапет ще добави игривост и уют към всяко детско помещение.

Цена:
38 00 лв