Фототапет за детска стая - Мече и лисиче

Флис - Канаваца
Код wall-MS-0-5
5.00
694

Фототапет за детска стая - Мече и лисиче е подходящ за апликация в детска стая от смесен тип (момче/момиче). Изображението позволява да запознаете вашето детенце с  животните още в ранна детска възраст и да бъдат включени в различни игри. Артикулите от категория детски тапети се печатат по индивидуално зададени размери, като в процеса на тяхната изработка биват включени материали от най- висок клас. 

2 поръчки за последните 15 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Отстъпка: - 8.00%
38 00 лв
34 96 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
16 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Безплатна визуализация за вашите стени

Заснемете участъка от стаята, където искате да поставите тапет. Качете вашата снимка чрез формуляра по-долу. Нашият дизайнерски екип ще създаде персонализирана интериорна визуализация безплатно според вашите предпочитания.

Моля, изпратете вашата снимка във формат jpeg, jpg, png. Големината на файла не трябва да надвишава 32 MB.

Мнения от клиенти

Неда

Бяхме скептични, но тапетите се оказаха страхотни. Прекрасен дизайн и качествени материали.

Александра

Фототапетът изглежда страхотно! Бяхме приятно изненадани от качеството и леснотата на монтажа.

И.Иванова

Много лесен за поставяне и безупречен дизайн. Благодарим!

Едита

Прекрасен избор за декорация на дома. Лесен за работа и с чудесен краен резултат.

Андрей

Страхотно обслужване и отлично качество!

Силвия

Препоръчвам!

Ирина

Препоръчвам с две ръце!

Диана Николова

Страхотно се получи.

Кремена

След дълго търсене на идеалния фототапет, най-накрая се спрях на "Пролет в планината" от Art Gift Decor за нашата спалня. Беше абсолютно правилният избор! Качеството на изображението е изумително, а стаята се чувства по-просторно и светло. Много съм доволна от лесната поддръжка на тапета, който се оказа и много устойчив на износване. Всеки, който влезе в стаята, веднага забелязва и възхвалява прекрасния фототапет.

Магдалена Надкова

Страхотни сте целият Ви екип. Много добра изработка. Препоръчвам Ви с две ръце!

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени. 

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет за детска стая - Мече и лисиче ?

Детски тапет - Мече и лисиче, е един чудесен начин да превърнете стаята на вашето дете в магично и забавно кътче. Тапетът предлага горско изображение, пълно със завладяващи горски животни, които съживяват цялата стая.

В тази дива и вълшебна горска среда, вашето дете ще се почувства като част от една невероятна приказка. Той може да срещне лисиче, което крие между дърветата, докато мечето прекрачва реката. А кой може да откаже да се покатери на въздушен балон, който се носи в небето? Този детски елемент придава на тапета изключителна игривост и въображение.

Цветовете на тапета са весели и топли. Оранжевото, бежовото, кафявото и зеленото допълват естествената атмосфера на гората и добавят уют и спокойствие в стаята. Тези цветове създават топла и приятна обстановка, която ще помогне на вашето дете да се почувства комфортно и уютно.

Този тапет е идеален за всяко детско помещение, независимо дали става дума за момче или момиче. Вълшебната горска сцена и населението й ще вдъхновят детето да развива своето въображение и да се наслади на игрите и приключенията си.

Придайте на стаята на вашето дете уникална привлекателност и вълшебство с този красив тапет. Той ще предложи не само красиво декориране на стените, но и стимулираща обстановка за игра и фантазия.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този тапет е подходящ за всяка детска стая, независимо дали е за момче или момиче. Също така, може да бъде използван в спалня или детска градина, създавайки магична атмосфера и вдъхновение за децата. Съчетавайки горско изображение, горски животни и ярки цветове, този тапет ще добави игривост и уют към всяко детско помещение.

ПОСЛЕДНО РАЗГЛЕЖДАНИ
Отстъпка: - 8.00%
38 00 лв
34 96 лв